Aula Virtual: Apunta't a les formacions en streaming!

Apunta't a l'Aula Virtual de Cibernàrium i segueix aprenent amb el nostre equip expert. T'hi esperem!

 

Treballa aprofitant tot el potencial de Google: Google Drive - Aula virtual

Coneixes Google Drive però encara tens dubtes sobre com funciona? En aquesta sessió aclarirem dubtes sobre el seu funcionament, com configurar-lo correctament i veurem com desplegar tot el seu potencial per a la compartició d'arxius i fomentar el treball col·laboratiu dins els equips.

Horari: dt. 23/08/22

(10:00-12:00h)

Durada:1 sessió

 

Màrqueting digital per promocionar el teu negoci - Aula virtual

En aquesta càpsula aprendràs tot el que cal tenir en compte per promocionar un negoci a Internet.

Horari: dl. 29/08/22

(10:00-13:00h)

Durada:1 sessió

 

SEO a WordPress (1): com millorar el posicionament - Aula virtual

T'agradaria millorar el posicionament del teu WordPress? Fer un bon SEO ens ajuda a posicionar la nostra web als cercadors. En aquest curs, comentarem quins aspectes afecten al posicionament d'un lloc WordPress i comentarem quines tècniques podem aplicar per millorar-ho.

Horari: dl. 29/08/22

(16:00-18:00h)

Durada:1 sessió

 

Eines gratuïtes per editar i gestionar documents PDF - Aula virtual. NOVA!

Sovint considerem els pdfs com a documents finals que ja no admeten cap tipus de canvi o modificació. En aquesta formació descobrirem totes les possibilitats que ofereixen les eines gratuïtes d'edició i gestió de pdfs amb l'objectiu de millorar els nostres documents i presentacions.

Horari: dt. 30/08/22

(15:30-17:30h)

Durada:1 sessió

 

Eines per a la classe invertida (Flipped classroom): Genially i altres possibilitats - Aula virtual

L'objectiu d'aquesta formació és treballar diversos aspectes relacionats amb la ideació i implementació d'una proposta educativa basada en l'aprenentatge invertit acompanyat de la integració didàctica de diverses tecnologies que et permetin flippar la teva assignatura.

Horari: dc. 31/08/22

(15:30-18:30h)

Durada:1 sessió

 

SEO a WordPress (2): principals plugins - Aula virtual

T'agradaria millorar el posicionament del teu WordPress? Fer un bon SEO ens ajuda a posicionar la nostra web als cercadors. En aquest curs, comentarem quins tècniques podem aplicar per millorar-ho el posicionament per mitja d'alguns dels plugins més recomanats

Horari: dc. 31/08/22

(16:00-18:00h)

Durada:1 sessió

 

Dissenya materials didàctics interactius amb exeLearning - Aula virtual

exeLearning és un editor de recursos educatius gratuït i de codi obert que ens permet preparar els nostres materials d'una manera senzilla i intuïtiva. Amb exeLearning podem muntar una lliçó digital amb diferents elements, alguns d'ells amb interactivitat. L'editor ens permet exportar-ho a diferents formats com html5 o SCORM, per integrar-lo al Moodle.

Horari: dj. 01/09/22

(09:30-12:30h)

Durada:1 sessió

 

Excel per crear el teu propi sistema comptable - Aula Virtual

Crear un llistat de moviments en format taula per controlar els ingressos i les despeses diaris. Visualitzar de forma ràpida i intuïtiva la comptabilitat per períodes de temps, conceptes, etc... Els assistents aprendran a crear el fitxer amb un cas genèric que desprès podran transcriure al seu negoci.

Del dj. 01/09/22 al dv. 02/09/22

(15:30-17:30h)

Durada:2 sessions

 

Branding: una eina imprescindible per fer màrqueting online - Aula virtual

Per promocionar-se amb èxit a Internet és imprescindible tenir una bona base de branding. En aquesta càpsula aprendras els fonaments d'aquesta disciplina. A més a més, revisaràs el missatge i la imatge de la teva marca i crearàs un kit de branding per millorar la teva presència a les xarxes socials.

Del dj. 01/09/22 al dv. 02/09/22

(16:00-18:00h)

Durada:2 sessions

 

Pinterest: una xarxa social a tenir en compte per a la teva estratègia de màrqueting - Aula virtual

Pinterest és una xarxa social molt visual i inspiradora. Molt utilitzada en mercats de parla anglesa i per sectors com: turisme, restauració, disseny, alimentació, moda, estètica, informàtica, màrqueting, ensenyament, artesania... Ideal per fer-hi curació de continguts i atraure clients.

Horari: dj. 01/09/22

(16:00-19:00h)

Durada:1 sessió

 

Introducció a R - Aula virtual

Aquest curs està pensat per introduir els alumnes en els conceptes basics de R: instal·lar R i RStudio (la interfície gràfica per excel·lència d'R) i com programar en aquest llenguatge, assignar valors a una variable, vector de dades, operacions bàsiques, sortida (output), estructura de decisió, bucle finit e infinit, instal·lar paquets, dataframes, etc.

Del dj. 01/09/22 al dv. 09/09/22

(17:00-19:00h)

Durada:4 sessions

 

Dona vida a les videoconferències: consells i trucs per dinamitzar-les - Aula virtual. NOVA!

Tècniques, consells i trucs per dinamitzar les intervencions per videoconferència. Com aconseguir que l'audiència no es desconnectin? Preparar una xerrada o classe en línia presenta algunes particularitats que cal tenir en compte des del moment en què es prepara fins quan s'executa. En aquesta càpsula presentarem algunes idees i eines que poden ajudar a copsar i (...)

Horari: dl. 05/09/22

(09:30-12:30h)

Durada:1 sessió

 

Com vendre el teu producte per Instagram i Facebook - Aula virtual

En aquesta càpsula veurem com activar la funció "shoppable" a publicacions que permeten vendre en el nostre perfil d'Instagram i Facebook, i aprofitar els milions de connexions que hi ha cada dia a la xarxa per vendre els nostres productes.

Horari: dl. 05/09/22

(16:00-18:00h)

Durada:1 sessió

 

Crea fàcilment un vídeotutorial per a la teva classe - Aula Virtual

Els vídeotutorials són un recurs molt útil per a l'aula. Ens permeten presentar els continguts de manera clara i en un ordre cronològic. A més a més, s'adapten al ritme d'aprenentatge de cada estudiant, ja que es poden visualitzar en qualsevol moment i permeten avançar, retrocedir o repetir una mateixa informació.

Horari: dt. 06/09/22

(10:00-12:00h)

Durada:1 sessió

 

Crea webs gratis amb Mobirise (1): gestiona un projecte de Web One Page - Aula virtual

Aprèn a crear la teva pròpia Web one Page en aquesta càpsula totalment pràctica. Ja sigui si tens una idea de projecte, un negoci o servei i necessites presència digital, una web one page t'ajudarà a tenir de manera ràpida i eficaç la teva idea en línia.

Horari: dt. 06/09/22

(10:00-12:00h)

Durada:1 sessió

 

Excel: aprèn a fer un pressupost - Aula virtual. NOVA!

Crear el format per fer un pressupost, passant a la comanda del o la client, l'albarà d'entrega i finalment la factura pel seu pagament. Les persones assistents crearan aquests formularis amb l'exemple fictici que més endavant podran fer amb les seves dades.

Del dt. 06/09/22 al dj. 08/09/22

(10:00-12:00h)

Durada:2 sessions

 

Introducció a la programació 1: conceptes comuns en tots els llenguatges - Aula virtual

Variables, tipus de dades, condicionals, iteracions, funcions... Aprèn els conceptes bàsics que et caldràn per programar en qualsevol llenguatge informàtic.

Del dt. 06/09/22 al dc. 07/09/22

(10:00-13:00h)

Durada:2 sessions

 

Redis: introducció a les bases de dades no relacionals - Aula virtual

Coneixerem el món de les bases de dades no relacionals amb Redis, actualment una de les més ràpides, estables i que ens ofereix una àmplia escalabilitat. El seu disseny permet una fàcil implementació en diferents entorns com big data, data science, crm's i amb aplicacions web, permetent integrar-se amb múltiples llenguatges de programació.

Del dt. 06/09/22 al dj. 08/09/22

(15:00-18:00h)

Durada:2 sessions

 

Drets d'ús: com utilitzar imatge, materials i recursos legalment - Aula virtual

Puc utilitzar aquesta imatge a la meva presentació? Puc incorporar aquesta música al meu podcast? Puc fer-ho de manera legal? En aquesta càpsula descobrirem els tipus de llicència d'ús dels materials que trobem per internet i com trobar recursos que puguem fer-los servir i de quina manera.

Horari: dt. 06/09/22

(15:00-18:00h)

Durada:1 sessió

 

Dissenya amb Canva per al web o impressió (1): L'eina - Aula virtual

Vols aprendre a crear les teves peces gràfiques de manera ràpida, senzilla i gratuïta amb Canva? Canva és un programari en línia molt popular i gratuït que té com a objectiu fer el disseny fàcil per a tothom. Aquest editor permet crear ràpidament elements gràfics amb un acabat professional per a la web o per a impressió sense tenir coneixements de disseny gràfic.

Horari: dt. 06/09/22

(15:30-17:30h)

Durada:1 sessió

 

Juga amb la teva audiència: gamifica les teves publicacions a les xarxes socials - Aula virtual

Les persones adultes poques vegades ens permeten jugar. Quan ens donen permís ens hi enganxem i ens fidelitzem a aquella marca que ens ha donat espai per jugar. Això és la gamificació, una eina molt potent per fidelitzar el nostre públic. Com podem gamificar a les xarxes socials? En aquest curs aprendràs com pots convertir, de manera molt fàcil, les teves publicacions a (...)

Del dc. 07/09/22 al dj. 08/09/22

(10:00-12:00h)

Durada:2 sessions

 

Introducció a la programació backend amb Node JS - Aula virtual

Node.js és un entorn de servidor de codi obert i permet executar JavaScript al servidor. Va ser creat amb l'objectiu de ser útil en la creació de programes de xarxa altament escalables, com per exemple, servidors web. En aquest curs aprendrem a instal·lar Node JS al nostre equip i a crear un servidor web, rebent dades des d'un client.

Del dc. 07/09/22 al dc. 14/09/22

(15:30-18:30h)

Durada:4 sessions

 

10 recomanacions pràctiques per al Community Manager d'una empresa - Aula virtual

La feina d'un gestor corporatiu de xarxes socials és cada vegada més important a les empreses. Però quina és la millor estratègia per tenir-hi èxit? Què hem de tenir en compte? Què necessitarem per mantenir les diferents xarxes? I com mesurarem si les nostres publicacions han reeixit? En aquesta sessió oferirem eines per resoldre aquestes qüestions

Horari: dc. 07/09/22

(16:00-18:00h)

Durada:1 sessió

 

Reels d'Instagram: crea i comparteix els teus vídeos curts - Aula virtual. NOVA!

Reels és una nova funció que et permet crear vídeos, dinàmics, creatius i divertits. En aquesta càpsula veurem quins continguts publicar, com integrar-la en la teva estratègia. Veurem vídeos inspiradors i com l'estan fent servir algunes marques. Descobrirem totes les funcionalitats d¿aquesta nova eina. Practicarem i editarem vídeos en directe. Si vols ser pionera a (...)

Horari: dj. 08/09/22

(15:30-18:30h)

Durada:1 sessió

 

WordPress: creació de site multiidioma - Aula virtual

En un món globalitzat sol ser necessari estar present a la xarxa en diferents idiomes per no perdre oportunitats o adaptar els continguts al país on t'estan visitant (localització). En aquesta càpsula veurem com fer que el teu Wordpress pugui tenir diferents idiomes amb el plugin no1: WPML.

Horari: dj. 08/09/22

(16:00-18:00h)

Durada:1 sessió

 

Introducció a la programació 2: programació orientada a objectes - Aula virtual

Coneix els conceptes de classe i objecte i adquireix les bases per aprendre qualsevol llenguatge de programació modern, tant del costat de la tecnologia-client com tecnologia-servidor.

Del dv. 09/09/22 al dv. 16/09/22

(10:00-13:00h)

Durada:2 sessions

 

Com incrementar les vendes en el comerç electrònic? - Aula virtual

Posar en marxa una botiga en línia és només el principi del camí. Un comerç electrònic exigeix dedicació i una visió estratègica a llarg termini per tal que el nostre web adquireixi notorietat, generi confiança i, finalment, sigui un canal de vendes sostenible. En aquesta càpsula exposarem claus per facilitar tot aquest recorregut.

Horari: dl. 12/09/22

(10:00-12:00h)

Durada:1 sessió

 

Alternatives al Powerpoint: destaca sobre la resta amb les teves presentacions - Aula virtual

Estàs cansat/da de la rigidesa del Powerpoint? Totes les diapositives et semblen igual d'avorrides? Vols sorprendre la teva audiència amb les teves presentacions? En aquesta activitat et presentarem un munt d'eines i recursos en línia per dissenyar presentacions més atractives i dinàmiques, alternatives gratuïtes al Powerpoint que t'ajudaran a transmetre el teu missatge (...)

Del dl. 12/09/22 al dc. 14/09/22

(15:30-17:30h)

Durada:2 sessions

 

Aprèn Low Code: HTML - Aula virtual

L'HTML és el llenguatge bàsic i estàndard de programació de planes web. Serveix perquè el navegador interpreti correctament els continguts del teu site. És senzill d'aprendre i no calen nocions prèvies de codificació. Saber HTML es la base per crear tant planes simples com complexes amb l'ajuda d'altres llenguatges o frameworks. Al mateix temps s'utilitza recurrentment en (...)

Horari: dl. 12/09/22

(16:00-18:00h)

Durada:1 sessió

 

Flourish: presenta les dades de la teva empresa de forma dinàmica i interactiva - Aula virtual. NOVA!

A l'hora de mostrar els resultats de la nostra feina sovint ens veiem abocats a presentar dades i taules fetes amb Excel, moltes vegades en un format gens entenedor per la nostra audiència. En aquest curs aprendrem a crear gràfics dinàmics i interactius amb Flourish, introduint-nos en el fascinant món de la visualització de dades.

Del dt. 13/09/22 al dj. 15/09/22

(10:00-12:00h)

Durada:2 sessions

 

Crea webs gratis amb Mobirise (2): fes el projecte amb vàries pàgines - Aula virtual

Tan bon punt tenim una idea de projecte o negoci ens cal una plataforma on dur-la a terme. Mobirise és una eina versàtil i potent per a crear pàgines web que ens ajudarà a fer realitat el nostre projecte. A diferència de la primera part de la càpsula, en aquesta ocasió podrem crear tot el nostre projecte Web complet, afegint les pàgines i seccions necessàries.

Horari: dt. 13/09/22

(10:00-12:00h)

Durada:1 sessió

 

Com utilitzar Internet per a la investigació de mercats i analitzar competidors - Aula virtual

En qualsevol procés empresarial el creixement pot ser dins el mercat interior o exterior, però és clau analitzar-lo i veure si hi ha potencial de creixement, així com qui són els principals competidors. Actualment Internet ens ofereix eines per fer aquesta investigació. En aquesta sessió coneixerem quines són les millors eines per l'anàlisi de mercats i sector, dades de (...)

Horari: dt. 13/09/22

(15:00-18:00h)

Durada:1 sessió

 

Dissenya el pla de Social Media de la teva empresa - Aula virtual

Defineix l'estratègia en xarxes socials, crea un pla tàctic i coneix com gestionar de manera efectiva els recursos digitals.

Del dt. 13/09/22 al dj. 22/09/22

(15:30-17:30h)

Durada:4 sessions

 

Treballa aprofitant tot el potencial de Google: Gmail i Calendar - Aula virtual

Coneixes el correu i el calendari de Google però encara tens dubtes sobre com funcionen? Vols aprendre trucs i estratègies per a ser més productiu/va amb aquestes eines? En aquesta sessió repassarem a fons la configuració i prestacions de Gmail i calendar, optimitzarem processos i veurem com funcionen alguns complements (add-ons) per ampliar les funcionalitats del nostre (...)

Horari: dt. 13/09/22

(16:00-18:00h)

Durada:1 sessió

 

Edita els teus vídeos gratis a l'ordinador - AULA VIRTUAL

Aprèn els conceptes inicials per treballar amb ShotCut; un complet editor de video multiplataforma i lliure. En aquesta activitat ensenyarem els conceptes inicials teòric-tècnics necessaris per començar a treballar l'edició de video. L'interfície, llistes de reproducció, propietats, linea de temps, inserir i editar videos-audios-imatges, efectes, exportar correctement...

Del dt. 13/09/22 al dj. 15/09/22

(16:30-18:30h)

Durada:2 sessions

 

Coneix les possibilitats i limitacions legals de les teves campanyes de màrqueting - Aula virtual. NOVA!

Un dels reptes més importants per un negoci o pàgina web de nova creació és l'obtenció de nous contactes o leads que a futur poden convertir-se en clients. Des del punt de vista legal, cal saber quins requisits es contemplen a la normativa quan es vol enviar una comunicació comercial a un destinatari que no és client, o posteriorment quan se li vol remetre comunicacions (...)

Horari: dc. 14/09/22

(10:00-12:00h)

Durada:1 sessió

 

Excel per portar el control sobre l'inventari - Aula Virtual

Crear llistats amb les entrades i sortides de magatzem. Configurar avisos per reposar l'estoc quan aquest estigui a prop dels mínims. Els assistents faran l'inventari amb l'exemple fictici que més endavant podran fer amb les seves dades.

Del dc. 14/09/22 al dv. 16/09/22

(10:00-12:00h)

Durada:2 sessions

 

Dissenya amb Canva per al web o impressió (2): Crea una capçalera i el teu CV - Aula virtual

Vols aprendre a dissenyar amb Canva de manera ràpida, senzilla i gratuïta? Canva permet crear ràpidament elements gràfics amb un acabat professional per a la web o per a impressió sense tenir coneixements de disseny gràfic. En aquesta formació veurem com crear una capçalera i el nostre currículum.

Horari: dc. 14/09/22

(15:30-17:30h)

Durada:1 sessió

 

Go: introducció a la programació - Aula virtual

Coneixerem el món de la programació amb Go. Un llenguatge de programació desenvolupat per Google, on actualment es demanden molts experts. Go és un nou llenguatge fàcil d'aprendre, fàcil de llegir, flexible, segur, multiplataforma i compilat, que ens permet desenvolupar serveis totalment escalables, aplicacions / pàgines web i administració de sistemes.

Del dj. 15/09/22 al dj. 22/09/22

(16:00-19:00h)

Durada:4 sessions

 

Rhinocheros: introducció al modelatge professional en 3D - Aula virtual

En aquesta càpsula es farà una introducció al modelatge amb Rhinoceros3D. El participant s'emportarà una visió general de com fer servir el programa que servirà de base per a un ús més avançat d'aquest. S'introduirà el concepte defreeform modelling, així com el ventall de possibilitats que ofereix per enfocar-se a diferents sectors com arquitectura, disseny (...)

Horari: dj. 15/09/22

(16:00-18:00h)

Durada:1 sessió

 

Aprèn Low Code: CSS - Aula virtual

CSS és el llenguatge de disseny de les planes i aplicacions web. Mentre que amb HTML es defineix l'estructura i el contingut d'un lloc web, amb CSS es defineix i aplica la capa de presentació (disseny) que correspon a característiques com colors, tipus de lletra, mides, etc. En aquest càpsula aprendràs els conceptes fonamentals de CSS amb demostracions pràctiques per (...)

Horari: dj. 15/09/22

(16:00-18:00h)

Durada:1 sessió