« Ves enrere

Calendari Masterclass Cibernàrium

Posa't al dia de les últimes tendències tecnològiques amb les Masterclass del Cibernàrium!

 

Les Masterclass del Cibernàrium són sessions presencials d'un dia que imparteix una persona experta sobre un tema en concret. Els temes a tractar són molt variats però tenen en comú les últimes tendències en tecnologia. Disseny, posicionament web, representació de dades, Blockchain... També es programen masterclass sobre gènere i tecnologia, de forma regular.
 

Properes masterclass del 2019

Juny

 

Masterclass: Trencar les regles quan les regles estan trencades

El proper 5 de juny, David Mikula, farà una conferència titulada "Trencar les regles quan les regles estan trencades ", on abordarà com la tecnologia i els canvis en la societat moderna han creat noves estructures de poder entre les persones, les empreses i la política.  

Imparteix: David Mikula

 
Aprèn a gestionar eficaçment les dades de la teva clientela, per aconseguir experiències inoblidables i dotar d'emoció la relació amb la marca, i descobreix les claus per fidelitzar-la.
 
Imparteix: Mando Liussi
 
 
 
El dimecres 25 de juny, de 18:30 a 20:00, l'especialista en enginyeria inversa en BI.ZONE i professor de Harbour.Space University, Innokentii Sennovskii, farà una conferència titulada "Mantenir-se segur a l'era digital".
 
Imparteix: Innokentii Sennovskii
 

Masterclass: Robots i feminisme. Des del robot assistent fins el robot sensual