« Ves enrere

Calendari Masterclass Cibernàrium

Posa't al dia de les últimes tendències tecnològiques amb les Masterclass del Cibernàrium!

 

Les Masterclass del Cibernàrium són sessions presencials d'un dia que imparteix una persona experta sobre un tema en concret. Els temes a tractar són molt variats però tenen en comú les últimes tendències en tecnologia. Disseny, posicionament web, representació de dades, Blockchain... També es programen masterclass sobre gènere i tecnologia, de forma regular.
 

Properes masterclass del 2019

En el marc del Dia de la Dona

Masterclass: Robots i feminisme. Des del robot assistent fins el robot sensual
La robòtica inicialment concebuda com a tecnologia industrial és avui motiu d'ampli debat social per les seves implicacions ètiques, socials i econòmiques. Actualment el seu abast arriba al sector serveis, a l'assistència mèdica, a l'ús domèstic, a l'ensenyament i el lleure, i també a aplicacions militars o del sexe. Com ens afectarà?
Imparteix: Alícia Casals
Dia 11 de març al Cibernàrium


Abril

Masterclass: Dissenya la teva portada
Aprèn les tècniques per dissenyar la millor portada per un llibre o publicació de la mà de Toni Benages, dibuixant i professor de dibuix i còmic.
Imparteix: Toni Benages
Dia 11 d'abril al Cibernàrium


Masterclass: Construint plataformes SEO perfectes

Alejandro Rigatuso parlarà sobre els principis bàsics del disseny i brindarà consells pràctics als emprenedors/es i professionals que busquin construir plataformes digitals optimitzades, per atreure clients potencials a través de la cerca de Google.

Imparteix: Alejandro Rigatuso
Dia: 10 d'abril de 18:30-20:00h a l'Auditori Mediatic.

 

Maig

Masterclass: L'ètica dels algoritmes
El gran desafiament tecnològic del futur immediat passa per la ètica. Pensadors com Cathy O'Neal, Gehrd Leonard o Genís Roca adverteixen que els algoritmes (i, per tant, la intel·ligència artificial) reprodueixen els biaixos i els prejudicis culturals de qui els programa. Si els algoritmes controlen ja molts aspectes de la nostra activitat: qui controla els algoritmes? I què cal tenir en compte per protegir-nos de males pràctiques i manipulacions. Vine a fer una mirada un del temes que marcaran el futur immediat.
Imparteix: David Casacuberta
Maig(data pendent de confirmació)

 

Masterclass: Robots i feminisme. Des del robot assistent fins el robot sensual