« Ves enrere

Calendari Masterclass Cibernàrium

Posa't al dia de les últimes tendències tecnològiques amb les Masterclass del Cibernàrium!

 

Les Masterclass del Cibernàrium són sessions presencials d'un dia que imparteix una persona experta sobre un tema en concret. Els temes a tractar són molt variats però tenen en comú les últimes tendències en tecnologia. Disseny, posicionament web, representació de dades, Blockchain... També es programen masterclass sobre gènere i tecnologia, de forma regular.
 

Properes masterclass del 2019

Maig

Masterclass: Gestió de la teva Marca Personal a LinkedIn per a vendre més
Masterclass està pensada per a tot persona empresària emprenedora i professional que vulgui aprofitar la Transformació Digital que vivim per aconseguir  oportunitats de negoci. Veurem com gestionar la Marca Personal a LinkedIn perquè ens comprin els nostres serveis o productes.

Imparteix: Cèlia Hil

Juny

El gran desafiament tecnològic del futur immediat passa per la ètica. Pensadors com Cathy O'Neal, Gehrd Leonard o Genís Roca adverteixen que els algoritmes (i, per tant, la intel·ligència artificial) reprodueixen els biaixos i els prejudicis culturals de qui els programa. Si els algoritmes controlen ja molts aspectes de la nostra activitat: qui controla els algoritmes? I què cal tenir en compte per protegir-nos de males pràctiques i manipulacions. Vine a fer una mirada un del temes que marcaran el futur immediat.
 
Imparteix: David Casacuberta
 
 

Masterclass: Trencar les regles quan les regles estan trencades

El proper 5 de juny, David Mikula, farà una conferència titulada "Trencar les regles quan les regles estan trencades ", on abordarà com la tecnologia i els canvis en la societat moderna han creat noves estructures de poder entre les persones, les empreses i la política.  

Imparteix: David Mikula

 
Aprèn a gestionar eficaçment les dades de la teva clientela, per aconseguir experiències inoblidables i dotar d'emoció la relació amb la marca, i descobreix les claus per fidelitzar-la.
 
Imparteix: Mando Liussi
 
 

Masterclass: Robots i feminisme. Des del robot assistent fins el robot sensual