« Ves enrere

Calendari Masterclass Cibernàrium

Posa't al dia de les últimes tendències tecnològiques amb les Masterclass del Cibernàrium!

 

Les Masterclass del Cibernàrium són sessions presencials  que imparteix una persona experta sobre un tema en concret. Els temes a tractar són molt variats però tenen en comú les últimes tendències en tecnologia. Disseny, posicionament web, representació de dades, Blockchain... També es programen masterclass sobre gènere i tecnologia, de forma regular.

 

Dimecres 11 de març al Cibernàrium

Masterclass: Neuromàrqueting, el mestratge emocional
Coneix les aportacions de la neurociència a la capacitat d'influir en persones i grups socials a través del Neuromàrqueting amb Ander Mimenza, consultor i coach.

Dijous 12 de març al Cibernàrium

Masterclass: Aplicacions de la Intel·ligència Artificial
Coneix què és i com funciona la Intel·ligència artificial per desmitificar-la i tenir una visió crítica al respecte, saber aprofitar les oportunitats, identificar els reptes que és plantegen amb Esther Paniagua.

 

Dimecres 18 de març

Masterclass: Intro a analítiques de marqueting
Introducció a les analítiques de marketing amb Charles Farina, cap d'innovació en Adswerve, una empresa líder en el mercat i sòcia de Google Màrqueting Platform

Dijous 19 de març


Sextorsió, protegeix-te del xantatge sexual a Internet
Descobreix què és la sextorsió, una tendència perillosa que culpabiliza a la víctima i la fa vulnerable. Aprèn a evitar o contrarestar els efectes d'aquest delicte. Impartida per Selva Orejón.

 

Dimecres 25 de març al Cibernàrium

El meme és molt més que una imatge amb un text: és un llenguatge, una manera de comunicar-nos. Aprèn com es creen els memes i quin és el seu potencial comunicatiu a l'hora de transmetre idees i generar crítica política i social col·lectiva.

 

 

 

Img