« Ves enrere

Forma't gratuïtament per participar en la Olimpíada Informàtica Espanyola

La Olimpíada Informàtica Espanyola ha arribat a un acord de col·laboració amb l'acadèmia Leagues of Code per la qual tots els inscrits en aquesta edició al classificatori obert o qualsevol olimpíada regional podran inscriure's gratuïtament al curs 2021-2022 de Leagues of Code. El curs s'impartirà en castellà i consistirà en fer classes online setmanals entre una i dues hores on es realitzarà: assignació de deures, seguiment personalitzat, concursos d'entrenament individuals i per equips, conferències de gurús del món de la tecnologia i de l'emprenedoria, etc. El llenguatge de programació utilitzat serà C++.

- Les classes començaran el 16 d'octubre. 

- Per poder assistir al curs és necessari inscriure't a una olimpíada regional o a la classificació oberta.

- Un cop s'hagi fet la inscripció rebràs unes instruccions pertinents (probablement uns dies més tard, ja que les processem en diferents blocs).

El curs de Leagues of Code començarà amb una prova de nivell per ubicar-te en la categoria adequada (¡existeixen 15 nivells!). Durant la prova de nivell i durant el curs, se li exigirà a l'alumnat compromís i una dedicació raonable, ja que, pot existir el risc de ser exclòs del curs per no demostrar suficient interés (podràs tornar-hi més endavant, però hauràs de tornar a passar la prova de nivell). S'ha de recordar que, tot i que aquest curs és gratuït, el cost real és de 1500 euros, per aquest motiu no podem tenir alumnes que no estan disposats rendir de manera òptima durant el curs.

S'ha de posar èmfasi que el curs no està dirigit (únicament) als aspirants més brillants, sinó que també va enfocat per a tots/es aquelles persones que vulguin aprendre i/o millorar coneixements de programació informàtica, sense importar les nocions inicials ni la velocitat d'aprenentatge: l'única condició és l'esforç.

Les classes es realitzaran dissabte i diumenge, normalment entre les 10:00 i les 14:00, l'horari concret s'acordarà amb cada grup d'alumnes. Per aquells alumnes que no puguin assistir a alguna classe se'ls hi proporcionarà gravacions perquè puguin visualitzar-les en diferit i així resoldre els exercicis assignats. I, per descomptat, el professor de cada grup estarà disponible per ajudar a resoldre també dubtes durant la setmana, tant teòric com dels deures assignats.

Per més informació podeu consultar  la pàgina web oficial: Dónde entrenar | Olimpiada Informática Española (OIE) (olimpiada-informatica.org)