« Ves enrere

Les Master class del Cibernàrium

Les Master class del Cibernàrium son sessions presencials d'un dia que imparteix un expert sobre un tema en concret, ja sigui en disseny, seguretat, em posicionament web... Moltes d'aquestes master class es poden trobar en format curs al catàleg de formació online. Inscriu-te a les versions online de les Master class del Cibernàrium! Podràs veure els vídeos editats de la sessió presencial, accedir a material addicional i posar a prova els teus coneixements amb autoavaluacions.

I si ja vas venir a la Master class presencial també trobaràs eines i recursos per aprofundir en la matèria.

Aquests son els cursos que trobaràs disponibles actualment:


A més a més, pots recuperar les xerrades:

  • "Dones, ciència, tecnologia: una carrera de fons", de la mà de la Núria Salán, doctora en Ciències dels Materials i Enginyeria Metal·lúrgica per la UPC i guanyadora del Premi Dona i Tecnologia al 2017, que fa un repàs per totes les dones que han fet grans descobriments científics que han quedat invisibilitzats.
  •  "Noves tendències en el consum d'art i cultura", a càrrec de la Dolors Reig, psicòloga social especialitzada en comunitats i xarxes online. Descobriràs la importància de la gamificació, Youtube o les comunitats transmèdia en el panorama digital actual.


Pròximes sessions presencials:

  • 20/09/2018  Detox de datos, impartida per la Selva Orejón, ens explicarà com saber quina és la nostra petjada digital (quines dades personals tenim a internet) i com podem eliminar-la.


Properes master class que tindrem online:

  • Curs online – Masterclass: Aprèn a dissenyar amb eines gratuïtes
  • Curs online – Masterclass: SEO a Wordpress
 
Activitat cofinançada pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa Operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020.

Img