« Ves enrere

Millora les teves competències digitals al Cibernàrium i destaca en el mercat laboral

Des del Cibernàrium de Barcelona Activa continuem oferint formació de qualitat al voltant de la tecnologia. Activitats de curta durada en diferents formats i canals i separats en diversos nivells adaptant-se a les teves necessitats.

L'objectiu és assolir la transformació digital inclusiva i millorar la competitivitat empresarial així com millorar les competències tecnològiques i el foment del talent digital de la ciutadania, tant en el vessant professional com en l'ús de la tecnologia per la vida quotidiana.

Troba la resposta a les formacions tecnològiques especialitzades de Cibernàrium. Aquestes s'adrecen a persones treballadores, emprenedores, en cerca de feina o estudiants. Inclouen cursos presencials, online i masterclass.

Àmbits d'activitat:

Descobreix i aprèn els conceptes i les aplicacions del Big Data, Machine Learning, Deep Learning i la IA aplicada a través de diferents càpsules formatives.

Aprèn com prevenir i protegir-te d'atacs cibernètics tant a la teva vida laboral com a la personal.

Millora la teva presa de decisions, l'eficiència, la competitivitat i les teves oportunitats laborals, tractant i comunicant les teves dades de manera més efectiva.

Fes créixer el teu negoci i la satisfacció de la clientela formant-te en diferents eines tecnològiques que et permetin implementar o millorar plataformes de comerç electrònic.

Endinsa't en el món del desenvolupament web aprenent diferents llenguatges i frameworks de programació.

Aprèn a utilitzar les diferents eines d'edició d'imatges, vídeo, so i disseny gràfic més utilitzades per tal de poder desenvolupar sense límits la teva creativitat.

Crea aplicacions a través de plataformes de Low Code i No Code de manera ràpida i sense necessitat de saber programar.

Coneix diferents eines i metodologies de treball en l'àmbit tecnològic i treu el màxim profit del treball col·laboratiu en l'àmbit laboral o acadèmic.

Img