Nou Cicle d'Humanisme tecnològic i ètica en la societat digital

La revolució digital ha generat una acceleració de l'impacte tecnològic en l'economia, l'empresa, la societat o la política,que es concreta en nous escenaris i desafiaments en evolució constant. Per reflexionar sobre aquests debats i les respostes que es van construint des de diferents àmbits, a Cibernàrium comencem el dia 26/01 el cicle "Humanisme tecnològic i ètica en la societat digital" amb la Masterclass "El costat fosc de les xarxes socials", a la qual seguiran properament altres sessions amb experts i expertes de primer nivell al llarg de tot el 2021.

A "El costat fosc de les xarxes socials"Jaume Pla explicarà els algorismes i la lògica de funcionament que hi ha darrere les xarxes socials, que no sempre són beneficioses per a les persones usuàries. Aprendrem quines tècniques utilitzen per captar i retenir l'atenció a qualsevol preu, i com protegir-nos.

La segona activitat l'impartirà el periodista Pipo Serrano el proper 2 de febrer: Humanisme tecnològic o deshumanització digital. Reflexions després d'una pandèmia hiperconnectada. 

 

 

 

Aula Virtual - Masterclass: El costat fosc de les xarxes socials