« Ves enrere

Nou Cicle d'Humanisme tecnològic i ètica en la societat digital

La revolució digital ha generat una acceleració de l'impacte tecnològic en l'economia, l'empresa, la societat o la política,que es concreta en nous escenaris i desafiaments en evolució constant. Per reflexionar sobre aquests debats i les respostes que es van construint des de diferents àmbits, a Cibernàrium comencem el dia 26/01 el cicle "Humanisme tecnològic i ètica en la societat digital" amb la Masterclass "El costat fosc de les xarxes socials", a la qual seguiran properament altres sessions amb experts i expertes de primer nivell al llarg de tot el 2021.

 

Properes masterclass

 

15 d'abril 

Masterclass: Generació HR, Humana i de la Responsabilitat en temps de Covid. 

Com és viure en l'era postdigital? Reflexionarem sobre la disrupció viscuda durant la pandèmia i els aprenentatges provocats pels diferents confinaments que ens condueixen de forma segura a un canvi de paradigma. Amb Dolors Reig, psicòloga experta en tecnologia i divulgadora. 

31 de maig 

Masterclass: Nous models socials a través de la tecnologia digital connectada

Ingrid Guardiola ens convida a reflexionar sobre de quina manera la tecnologia digital connectada gestiona, a partir de la intel·ligència artificial, les plataformes socials i una lògica predictiva, els nostres cossos, el nostre llenguatge, el nostre desig o el nostre comportament, individual i col·lectiu.

3 de juny

Masterclass: Humanisme Digital - cap a un futur rellevant per a les persones

Joan Clotet reflexiona sobre l'humanisme digital i ens convida a conèixer perquè cal promoure cultures y lideratges més humanistes que sumin capacitats augmentant la contribució de les persones en el futur.

 

 

 

 


 

 

 

 

Aula Virtual - Masterclass: El costat fosc de les xarxes socials