« Ves enrere

Participa en l'e-Stiu TIC 2021

Com cada any, el Cibernàrium posa en marxa e-Stiu TIC l'oferta de cursos d'estiu per posar-te al dia en les últimes eines tecnològiques. Igual que en 2020, aquest any, a causa del COVID-19, totes les activitats seran online a través de la nostra Aula Virtual.

e-Stiu TIC ofereix aquest any 72 activitats diferents, 66 de les quals estan dedicades a proporcionar eines, solucions i coneixements tecnològics a professionals del món de l'educació, mestres, equips directius de centres educatius. Igualment hi ha un bloc d'activitats especialment dirigides a pares i mares interessats/des a donar un bon suport educatiu als seus fills i filles, i proporcionar-los una guia per a un ús crític i segur d'Internet.

També s'ha dissenyat un bloc específic de 12 activitats de 16 hores per a les quals ja es pot demanar el reconeixement al Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Fora del món de l'educació aquest any incorporem un bloc especial d'activitats sobre màrqueting a Internet: descobreix de forma pràctica com optimitzar la teva presència a Internet donant visibilitat a la teva empresa o producte i arribant amb eficàcia als teus públics. Per poder sol·licitar aquest reconeixement, es requereix haver assistit a un mínim del 80% de la durada de l'activitat.

 

TIC I EDUCACIÓ

 

Activitats reconegudes per part del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya

El reconeixement va dirigit a personal docent no universitari, és a dir, aquelles persones que tinguin la titulació del Grau de Magisteri o el Màster de Capacitació Pedagògica (siguin de l'escola pública, privada o concertada, tinguin o no usuari/ària XTEC).

 

 

Seguretat TIC per a tota la família

26/07         Controla l'ús que els teus fills i filles fan de la teconologia: recursos per a pares i mares - Aula virtual

26/07          Com prevenir i detectar les addiccions tecnològiques en els més joves - Aula Virtual

30/07         Navega amb seguretat i protegeix les teves dades - Aula virtual

 

T'HI ESPEREM!