« Ves enrere

Vueling i Barcelona Activa realitzen una hackató per impulsar el Talent Digital

Programadors i programadores informàtiques han participat en una hackató organitzada per Barcelona Activa i l'empresa Vueling per desenvolupar aplicacions per al món aeroportuari. Es tracta de la primera hackató impulsada per l'entitat i la companyia aèria per fomentar el talent digital i donar impuls a les carreres professionals i tecnològiques. L'esdeveniment ha durat dos dies, durant els quals una cinquantena de persones han col·laborat en la tasca de desenvolupar solucions tecnològiques a un repte associat a la gestió del personal de terra de la companyia Vueling. 25 dels participants provenien de la IT Academy de Barcelona Activa i 25 més eren consultors i consultores de Vueling. 
 
La hackató es va celebrar al nou hub d'innovació de Vueling, a Viladecans (Barcelona), aquesta va començar el dimarts 21 de febrer, on es van organitzar els equips i es va treballar en el repte des de les nou del matí fins a les nou de la tarda. Durant el transcurs de l'activitat es van organitzar descansos en els quals es va poder beure i menjar dins les mateixes instal·lacions de Vueling. El dimecres 22, durant el matí, es van realitzar les presentacions dels projectes i es va escollir un equip guanyador per part d'experts i expertes en la temàtica. El jurat va premiar les solucions més escalables, sostenibles i estables en el temps.Els participants, tant dones com homes, de diferents especialitats de Frontend, Backend i Data Science, van mostrar un alt compromís i van oferir solucions molt completes. Els guanyadors es van endur un bitllet d'anada i tornada a qualsevol destinació on arribi la companyia.
 
L'agència municipal considera estratègiques aquestes col·laboracions amb empreses compromeses a potenciar i generar més talent tecnològic a la ciutat de Barcelona. En aquest sentit, l'entitat explica que té en marxa activitats similars amb altres organitzacions del sector interessades.

Img