Notícies

« Ves enrere

Cicle d'InnoDiàlegs 2022

Capacitació en innovació empresarial

La innovació està en boca de tothom: "innovar o morir", però és realment així? Estan innovant les empreses de la nostra ciutat? Saben com fer-ho? Hi ha qui diu que les start-ups neixen innovadores, que les grans empreses també ho tenen com a prioritat, i doncs... Com innoven les PIMEs? 

Amb l'èxit de l'edició Innodiàlegs 2021 amb la participació de noms com: Alfons Cornella, Xavier Marcet, Esteve Almirall, Daria Tataj i Tomás Díez, engeguem els Innodiàlegs 2022 amb un nou cicle de masterclasses que vol ajudar a les empreses a innovar més, a perdre-li la por, a tenir més eines que ho facin possible, a fer-ho amb més impacte i donar consell de com incorporar aquesta mirada innovadora al seu dia a dia. Vol contribuir a incrementar la Innovació Empresarial en el si de l'empresa i fomentar la cultura d'innovació entre el teixit d'empreses, sobretot pimes, de la nostra ciutat. 

Són un seguit de xerrades inspiradores, motivacionals i capacitadores sobre Innovació Empresarial que volen respondre a la pregunta: És per a mi la innovació? Es parlarà, entre d'altres, de models i tendències d'innovació, de la relació entre la tecnologia i la innovació, de la innovació oberta i la relació amb l'ecosistema, de la innovació amb impacte social i ambiental més enllà de l'econòmic. 

Per aquesta segona edició, hem seleccionat cinc noves ponents de luxe que ens guiaran pel camí de la innovació en el món de l'empresa.

Amb la col·laboració de PIMEC i 22@Network.

Nova edició Innodiàlegs 2022:

Natalia Olson Utrecho – Com gestionar el creixement empresarial: innovació, talent i internacionalització - 10/2
Cecilia Tham – Com incorporar el Deep Tech i validació tecnològica a la teva empresa – 07/04
Mar Galtés – Com emprèn l'ecosistema digital: exemples d'innovació per a la PIME – 09/06
Clara Navarro – Com innovar amb impacte, perquè fer-ho i com començar? – 06/10
Catalina Balseiro – Com innova la Corporate? L'exemple d'Agbar – 24/11

Consulta les Masterclass de l'edició passada - Innodiàlegs 2021:

Alfons Cornella - Com innovar sense ser Google
Xavier Marcet - Què fer i què evitar per a innovar en la teva empresa
Esteve Almirall - Data Driving Innovation (Innovació i dades)

Img