Notícies

« Ves enrere

Nova oferta de cursos online sobre dades obertes

El Cibernàrium complementa la seva oferta sobre dades obertes amb tres noves activitats online. 

La reutilització de dades obertes és una oportunitat per desenvolupar nous serveis. Si vols conèixer com aprofitar-ne el potencial econòmic pots inscriure't a:

Reutilització social i econòmica de les dades obertes NOU!

En aquest curs mostrem alguns recursos amb els que l'Administració pot apropar les dades obertes a la ciutadania per a què aquestes siguin realment d'utilitat. Així mateix, veurem com, a través d'una iniciativa ciutadana, l'Internet de les coses i la reutilizació de dades obertes poden servir per resoldre problemàtiques urbanes.

Eines per reutilitzar dades obertes NOU!

Curs d'introducció al món de la reutilització de dades obertes mitjançant eines gratuïtes.

Cicles de dades obertes. Publicació d'informació pública i reutilització NOU!

En aquest curs veurem en quins elements se sustenta la filosofia de govern obert i com l'administració ha de ser capaç de publicar aquelles dades que poden generar valor i activitat.

Les dades obertes, un actiu per a l'empresa (I) 

En aquest curs definirem què són les dades obertes, abordarem la importància del seu format de reutilització i quins mecanismes hi ha per a la generació de valor.

Les dades obertes, un actiu per a l'empresa (II) 

Què cal tenir present per engegar un negoci amb dades obertes. En aquest curs veurem eines, formats i fonts que poden ser útils per convertir un negoci basat en Open Data.

 
Aquesta activitat està cofinançada pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa Operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020.
Operació Digitalització de serveis públics i Actuació Digitalització de continguts, plataforma de gestió i adequació d'aules i equipaments per al consum de continguts digitals.