Notícies

« Ves enrere

Vine a l'EstiuTIC: els cursos d'estiu del Cibernàrium!

 
Aquest juliol inverteix en el teu futur professional al Cibernàrium amb l'EstiuTIC, una oferta de 15 cursos totalment gratuïts per posar-te al dia en les últimes tendències tecnològiques amb un enfocament molt pràctic i aplicat.
Els cursos estan agrupats en 3 blocs temàtics. Consulta el temari en la pàgina de cada activitat: 
 
TIC i educació: la tecnologia a l'aula
 
Si ets un professional de l'educació (professor, formador, pedagog, estudiant de magisteri, etc) i t'interessa aplicar eines i metodologies innovadores en les teves formacions, pots triar entre 6 cursos.
 
Els cursos d'aquest bloc estan reconeguts per la Secretaria de Polítiques Educatives del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya (pendent de confirmació).
 
 
Dades, tecnologia i aplicacions: grans aliats per al teu negoci 
 
Si el que vols és aprendre a visualitzar, analitzar i utilizar productivament les dades en la teva activitat professional o conèixer el procés de disseny i creació d'una aplicació mòbil, tens aquest 5 cursos:
 
 
 
Màrqueting i Comunicació 2.0: Sigues visible a la xarxa
 
Si et cal millorar la teva estratègia de màrqueting i comunicació a Internet, protegir la teva identitat digital o de marca, disposes de 4 cursos:
 
 
Totes les activitats es faran durant el mes de juliol de dilluns a dijous i tindran 16 hores de durada en horari de matí o tarda (excepte un curs de 8 hores en dos dies).
Inscriu-te a les activitats a partir del dia 1 de juny: 
 
- Accedint des dels enllaços d'aquesta página
- Introduint el nom de l'activitat que t'interessa al cercador de la página principal del web.
- Cercant per categoria amb el filtre "Estiu TIC".
 
 

No et quedis sense places! T'hi esperem!