« Ves enrere

Aula Virtual: Apunta't a les formacions en streaming!

Barcelona Activa respon a la situació de confinament generada per la COVID-19 posant en marxa, entre altres recursos, sessions online via streaming per poder apropar-vos la formació a casa de la manera més real possible, i que sigui gairebé el mateix que fer-la de forma presencial.

Apunta't a l'Aula Virtual de Cibernàrium i segueix aprenent amb el nostre equip expert. T'hi esperem!

#elcibernariumacasa

 

 

23/07/2021

 

10:00 h e-Stiu TIC - Treu el màxim profit a la pissarra digital - Aula virtual

És un fet que la societat ha anat canviant a una velocitat extraordinàriament ràpida pel que fa referència a la tecnologia i a laintroducció d'aquesta en l'àmbit educatiu. Les pissarres digitals han arribat als centres educatius i ja s'estan utilitzant en el dia a dia. Però... n'estem traient el màxim profit? Estem aprofitant realment la part "Digital" de l'eina o ens hem (...)

10:00 h Photoshop. Retocs fotogràfics amb tècniques professionals (part 2): Tècniques avançades - Aula virtual

Necessites millorar els teus coneixements de Photoshop per post-processar professionalment les teves fotografíes? Aquesta és una activitat pràctica on treballarem les eines avançades de Photoshop per realitzar millores professionals a les teves fotografìes digitals. Aprendrerem les tècniques de post-processament,avançades: Millorar la lluminositat per parts, cutouts, (...)

10:00 h Whatsapp: descobreix les utilitats més amagades - Aula virtual

Tothom coneix Whatsapp, però gairebé ningú la coneix a fons. En aquest curs descobriràs utilitats de Whatsapp que t'ajudaran a fer-ne millor ús al fer màrqueting i ens endinsarem en els formats que s'han de fer servir.

10:30 h Posicionament fent servir Twitter en la comunicació de marca - Aula virtual

Si ja saps fer servir Twitter en aquesta activitat veurem usos avançats, estratègies i tàctiques per assolir objectius de comunicació i màrqueting a l'empresa.

15:30 h Planificació de continguts en xarxes socials (2): Fem el calendari del mes vinent (pràctica) - Aula virtual

Aprendre a fer un calendari de continguts de xarxes socials no és fàcil. En aquest curs treballarem sobre un exemple pràctic i veurem, pas a pas, com treballar-hi per tal que ens sigui útil.

 

 

26/07/2021

 

 

10:00 h  Empodera la teva comunicació a les xarxes socials - Aula virtual

Dins les xarxes socials, el paper de la dona també està molt invisibilitzat, infravalorat i estereotipat. En aquest curs donarem claus per a una comunicació més equitativa, inclusiva i creativa. Treballarem el tipus de llenguatge, temàtiques, enfocaments i analitzarem com aplicar aquesta mirada a les nostres xarxes.

15:30 h  Facebook Live i Instagram Live com a eina de màrqueting - Aula virtual

Facebook Live i Instagram Live són aplicacions de retransmissió de vídeo en directe via Instagram o Facebook. Descobreix com funcionen i com fer-les servir per a la teva estratègia de màrqueting.

16:30 h  Padlet o Wakelet: Pissarres en linia per agilitzar el treball dels equips en remot - Aula virtual

Una manera simple de crear pissarres col·laboratives, documents o pàgines web. Padlet i Wakelet són dues excel·lents opcions per guardar i compartir continguts multimèdia de forma molt intuïtiva. Alhora són eines amb moltes possibilitats i que ens permeten en pocs minuts crear un espai comú per compartir idees amb el nostre equip, generar propostes o empatitzar amb els (...)

17:00 h  e-Stiu TIC - Com prevenir i detectar les addiccions tecnològiques en els i les més joves - Aula Virtual

En aquesta conferència,es parlarà de l'ús saludable de les tecnologies i ens exposarà casos en què la tecnologia produeix addiccions entre els més joves. Es tracta d'una xerrada interessant tant per a docents com per a familiars.

17:30 h e-Stiu TIC - Controla l'ús que els teus fills i filles fan de la teconologia: recursos per a pares i mares - Aula virtual

Internet és una finestra al món que exposa els joves a perills que fins fa uns anys existien en el món físic, però era menys probable que els arribessin. Les noves necessitats dels joves demanen als pares i mares adquirir noves habilitats en el control d'ús que fan els seus fills i filles de dispositius connectats a la xarxa i ensenyar-los a moure's per Internet de (...)

18:00 h Gestió de crisis en xarxes socials - Aula virtual

Com hem de gestionar una crisi a les xarxes socials? Com hem de gestionar un moment incert com l'actual en els nostres negocis, en les nostres comunicacions a Facebook, Instagram i Twitter? Com ens afecta això com a marca? En aquest curs veurem com encarar una situació de crisi, com comunicar durant aquest temps i fins i tot com poder convertir-la en una oportunitat per (...)

 

27/07/2021

 

10:00 h Fes imatges animades per xarxes socials i guanya likes - Aula virtual

Els gifs animats estan vivint un boom de la mà de les xarxes socials i de les plataformes mòbils. Són senzills de fer, molt gràfics i fàcilment viralitzables. Apren a crear-ne amb eines gratuïtes.

12:00 h Descobreix Youtube des d'una perspectiva de negoci - Aula virtual

Què cal fer per aprofitar Youtube com a eina de comunicació, vídeo màrqueting, creació de marca i relació amb la teva audiència? En aquesta formació explicarem com genenar continguts de valor i qualitat per a la nostra audiència. Promociona la teva marca a Youtube i capta clientela amb contingut més viral i atractiu.

16:00 h Telegram com a canal de comunicació per al teu negoci - Aula virtual

Telegram està creixent en número d'usuaris i s'està mostrant com un canal molt útil per fer arribar els nostres missatges al públic. Ofereix moltes possibilitats per a empreses, professionals de la comunicació i el màrqueting, mitjans de comunicació, administracions, ONGs, etc. Veurem que ens permet comunicar de manera diferent a Whatsapp i aprendrem què hi podem fer, com (...)

16:30 h Desenvolupa una app per a Android amb Google App Inventor - Aula virtual

Crea fàcilment apps natives per a Android sense programar amb una eina online gratuïta. Aprèn el sistema de programació basat en blocs que evita el procés d'aprendre codi i sense instal·lar complexos entorns de programació.

 

28/07/2021

 

10:00 h Pinterest: una xarxa social a tenir en compte per a la teva estratègia de màrqueting - Aula virtual

Pinterest és una xarxa social molt visual i inspiradora. Molt utilitzada en mercats de parla anglesa i per sectors com: turisme, restauració, disseny, alimentació, moda, estètica, informàtica, màrqueting, ensenyament, artesania... Ideal per fer-hi curació de continguts i atraure clients.

12:00 h Photoshop. Fes un fotomuntatge realista (1): Iniciació - Aula virtual

Aquesta és una activitat on explicarem les eines específiques de Photoshop per realitzar fotomuntatges realistes. (Capes, transformació de capes, eines de selecció, màscares, efectes, filtres, capes de adjustament, modos de fusió...) Aprendrem a controlar les eines que permeten: Retallar, adaptar i integrar diferents imatges amb capes, eines de selecció i màscares; (...)

15:30 h Trucs i consells per fer els millors vídeos en directe per a Facebook i Instagram Live - Aula virtual

Sabem que Facebook Live i Instagram Live són eines importants quan fem màrqueting. Però, saps com fer aquest tipus de vídeos? En aquest curs et descobrirem trucs, eines i et donarem consells per tal que facis els millors vídeos en directe.

 

29/07/2021

 

12:00 h YouTube Studio: administra el teu canal de YouTube de forma ràpida i fàcil - Aula virtual

Vols aprendre a fer servir les targetes de Youtube o subtitular els teus vídeos per arribar a més gent? Necessites conèixer quines són les mètriques que has de vigilar per saber si el teu canal està evolucionant positivament? En aquesta formació t'explicarem com treure-li el màxim profit als teus vídeos i a l'eina (Youtube Studio).

16:00 h Juga amb la teva audiència: gamifica les teves publicacions a les xarxes socials - Aula virtual

Les persones adultes poques vegades ens permeten jugar. Quan ens donen permís ens hi enganxem i ens fidelitzem a aquella marca que ens ha donat espai per jugar. Això és la gamificació, una eina molt potent per fidelitzar el nostre públic. Com podem gamificar a les xarxes socials? En aquest curs aprendràs com pots convertir, de manera molt fàcil, les teves publicacions a (...)

 

30/07/2021

 

10:00 h Ven les teves creacions artesanals a Etsy - Aula virtual

Etsy és un mercat global on pots comprar productes exclusius i vendre les teves creacions artístiques a usuaris de tot el món. Uneix-te a altres venedors independents i exposa els teus articles fets a mà, vintage i d'artesania. En aquest taller aprendrem des de zero què cal fer per crear la teva botiga a Etsy i publicar-hi els teus productes

12:00 h Photoshop. Fes un fotomuntatge realista (2): Pràctica - Aula virtual

Necessites millorar els teus coneixements d'algunes eines de Photoshop? Aquesta és una activitat pràctica on treballarem les eines avançades de Photoshop per realitzar fotomuntatges realistes amb texturització d'imatges. Explicarem: La tècnica i les fases d'un procés de fotomuntatge realista a Photoshop. Aprendrem: A retallar i integrar diferents imatges (2D-3D) (...)

16:00 h e-Stiu TIC - Navega amb seguretat i protegeix les teves dades - Aula virtual

La seguretat informàtica no és només una cosa d'empreses: els usuaris també estem exposats al robatori de dades, al frau i als atacs informàtics. En aquesta càpsula tractarem de tècniques senzilles per a evitar els errors més comuns en ciberseguretat.

Img