« Ves enrere

Reprenem l'activitat formativa presencial!

 

A partir del dia 14 de juny, reprenem novament l'activitat presencial a Cibernàrium, amb una oferta inicial que anirem incrementant progressivament. Les activitats es faran amb un aforament reduït d'11 persones per aula, tot mantenint totes les mesures de seguretat sanitàries. Les inscripcions es podran fer a partir del dilluns 7 de juny. Descobreix quines formacions presencials t'hem preparat:

 

18/06 a les 09:30 h Intel·ligència artificial per al reconeixement de dibuixos

Usarem les xarxes neuronals per a reconèixer dibuixos. Farem una aplicació que utilitzi aquest potencial. Crearem una aplicació de dibuix. Quan realitzem un dibuix nosaltres mateixos en temps real la nostra aplicació serà capaç d'entendre que estem dibuixant usant la intel·ligència artificial.

18/06 a les 09:30 h SEO a WordPress

Que els usuaris et trobin a Google és essencial. En aquesta càpsula veuràs com configurar, posicionar, instal·lar connectors, paraules clau i contingut per posicionar orgànicament el teu Wordpress a Google. En aquest curs s'aprendrà les bases del SEO per Wordpress, la creació de paraules clau i com configurar de principi a fi el SEO dins del CMS.

21/06 a les 10:00 h InDesign per a principiants

InDesign és un programa d'autoedició per crear revistes, cartells, fulletons, tríptics, llibres i altres elements editorials tant per a impressió com per a generar documents digitals.

22/06 a les 16:00 h SEO per a e-commerce: posiciona la teva botiga online en les principals cerques

Has creat el teu E-commerce amb WordPress o PrestaShop, però ara ve el més important. Ara toca treballar el SEO de la teva botiga online, que els teus productes es mostrin a les cerques que els possibles clients realitzin a través de Google. Toca posicionar la teva botiga com a referent en les principals cerques. La competència és enorme, però un treball minuciós i (...)

22/06 a les 16:30 h Data Storytelling: descobreix com narrar històries amb les dades

La quantitat de dades que les empreses necessiten processar i analitzar per a obtenir informació rellevant per a la presa de decisions, no para de créixer i cada vegada més ràpid. Per això hem de fer gràfics que permetin comprendre la informació, i ajudar a extreure les primeres conclusions de valor. Però quan hem extret aquestes conclusions i descobrim una dada (...)

22/06 a les 17:00 h Automatitza el teu hort urbà amb Arduino

Ets dels que s'obliden de regar les plantes? En quin moment del dia és millor regar el nostre hort urbà? Amb plaques arduinos i sensors podem identificar la temperatura, humitat del terra, llum i accionar el reg de les plantes. Vols posar en marxa el teu hort i automatitzar-lo?

23/06 a les 10:00 h FreeCAD: introducció al disseny 3D

FreeCAD és un programa de codi lliure pel disseny 3D amb possibilitats quasi il·limitades per aplicar als teus projectes. En aquest curs aprendrem a crear models mitjançant la combinació i la modificació d'objectes primitius i a fer servir la generació de models 3D partint de models 2D.

25/06 a les 09:30 h Dissenya, desenvolupa i gestiona webs amb WebFlow

Webflow és una eina online per dissenyar i desenvolupar un lloc web sense saber codi: disseny de les interaccions avançades i la publicació unificada.

28/06 a les 09:30 h E-commerce simple i potent amb Shopify

Shopify és una potent eina SaS (Software as a Service) que ens permet crear i gestionar una botiga online, sense haver d'instal·lar cap aplicació, ni haver de tenir coneixements tècnics en programació. En aquest curs revisarem el seu funcionament i veurem com configurar els principals aspectes d'una botiga online.

28/06 a les 15:30 h Crea webs fàcil i gratis amb Mobirise

Mobirise és perfecte per a persones sense coneixements tècnics i amb coneixements de disseny, que prefereixen treballar el més visualment possible sense haver de tocar codi. També és útil per a programadors/es professionals, ja que permet crear prototips ràpids per a projectes petits.

29/06 a les 16:00 h E-commerce simple i potent amb Prestashop

Totes les empreses volen vendre a Internet de forma senzilla. El CMS PrestaShop és dels més utilitzats per crear botigues online fàcilment. Amb aquest curs l'alumne podrà crear i administrar aquestes botigues amb una de les eines més potents i utilitzades del mercat, així com entendre el funcionament dels e-commerce.

30/06 a les 10:00 h FreeCAD: dissenya en 3D i crea prototips pel teu negoci

Aprèn a dissenyar per poder crear els teus prototips. Dona forma a les teves idees i propostes perquè els clients puguin visualitzar els projectes abans de fer-los. Una formació on aprendre a dissenyar, crear esquemes d'objectes i crear el teu prototip.

 

 

 

Pel que fa a les mesures de prevenció de la COVID-19, recordem de seguir-les en tot moment:

•              L'ús de la mascareta és obligatori durant tota l'estada a les instal·lacions.

•              Rentem-nos sovint les mans.

•              Mantinguem la distància de seguretat amb altres persones.

•              Fem ús de l'ascensor de manera individual. No el podem compartir.

•              Respectem els sentits preferents de circulació de passadissos, escales...

•              Respectem el sentit de pas de les portes d'accés i sortida de l'edifici.

•              Respectar el límit d'aforament dels espais.

•              Hem de mantenir les portes obertes sempre que sigui possible.

•              La nostra responsabilitat individual és indispensable per evitar l'expansió del contagi.

 

T'hi esperem!

Img