« Ves enrere

Reprenem l'activitat formativa presencial!

S'ha reprès novament l'activitat presencial a Cibernàrium, amb una oferta inicial que anirem incrementant progressivament. Les activitats es faran amb un aforament reduït, tot mantenint totes les mesures de seguretat sanitàries. Descobreix quines formacions presencials t'hem preparat:

 

Pel que fa a les mesures de prevenció de la COVID-19, recordem de seguir-les en tot moment:

•              L'ús de la mascareta és obligatori durant tota l'estada a les instal·lacions.

•              Rentem-nos sovint les mans.

•              Mantinguem la distància de seguretat amb altres persones.

•              Fem ús de l'ascensor de manera individual. No el podem compartir.

•              Respectem els sentits preferents de circulació de passadissos, escales...

•              Respectem el sentit de pas de les portes d'accés i sortida de l'edifici.

•              Respectar el límit d'aforament dels espais.

•              Hem de mantenir les portes obertes sempre que sigui possible.

•              La nostra responsabilitat individual és indispensable per evitar l'expansió del contagi.

 

T'hi esperem!

 

 

 

20/10/2021

 

10:00 h. Escriu i crea continguts enriquits per al web - Presencial

Què haig de tenir en compte per elaborar continguts adaptats a Internet? Els usuaris i usuàries i els cercadors entendran el meu missatge? En aquesta càpsula repassarem els secrets per fer uns continguts òptims.

10:00 h. Intel·ligència artificial per a l'estimació de les expressions facials - Presencial

Usarem les xarxes neuronals per a identificar les característiques principals del rostre en temps real. Amb l'après farem una aplicació que usi el seu potencial.

15:30 h. Crea webs fàcil i gratis amb Mobirise - Presencial

Mobirise és perfecte per a persones sense coneixements tècnics i amb coneixements de disseny, que prefereixen treballar el més visualment possible sense haver de tocar codi. També és útil per a programadors/es professionals, ja que permet crear prototips ràpids per a projectes petits.

16:00 h. WordPress i introducció a Google Analytics: com obtenir i gestionar dades d'ús - Presencial

Dissenyar una web atractiva no és suficient. El mercat demana professionals creatius amb capacitat analítica i de gestió, que cobreixin tant la part de disseny web com la de màrqueting i anàlisi. En aquest curs aprendràs a què és i per a què serveix l'analítica web i a integrar-la a WordPress. Si voleu saber què passa i com millorar el vostre Wordpress aquest és el vostre (...)

 

22/10/2021

 

10:00 h. SEO a WordPress: com millorar el posicionament - Presencial

Que els usuaris et trobin a Google és essencial. En aquesta càpsula veuràs com configurar, posicionar, instal·lar connectors, paraules clau i contingut per posicionar orgànicament el teu Wordpress a Google. En aquest curs s'aprendrà les bases del SEO per Wordpress, la creació de paraules clau i com configurar de principi a fi el SEO dins del CMS.

 

25/10/2021

 

10:00 h. InDesign per a principiants - Presencial

InDesign és un programa d'autoedició per crear revistes, cartells, fulletons, tríptics, llibres i altres elements editorials tant per a impressió com per a generar documents digitals.

15:30 h. Tinkercad: prototipatge i creació de models 3D per als teus projectes - Presencial

Aprèn a dissenyar en 3D de manera fàcil i intuïtiva gràcies al software gratuït Tinkercad d¿Autodesk. Tinkercad ens permet dur a terme de forma ràpida i senzilla prototips o models a escala amb 3D que ajudin a fer créixer el teus projectes o el teu negoci

16:00 h. WordPress: constructors Drag&Drop - Presencial

WordPress ajuda a oferir el teu contingut web visualment atractiu amb l'ajuda de plantilles o theme, però en alguns casos necessites construir una pàgina personalitzada a la teva mida, amb una aparença autèntica i única. És aquí on necessites un constructor de pàgines que ajudi a fer-ho de forma senzilla. Un constructor de pàgina (builder) és un concepte (...)

16:00 h. Integra tècniques d'storytelling en la teva estratègia de màrqueting - Presencial

Com crear histories sobre Facebook, Twitter, Pinterest o Instagram. Les tècniques dstorytelling permeten consolidar un perfil de marca, diferenciar-se, aconseguir més visibilitat per als continguts i crear vincles amb els clients i prescriptors.

 

27/10/2021

 

10:00 h. Automatitza el teu hort urbà amb Arduino - Presencial

Ets dels que s'obliden de regar les plantes? En quin moment del dia és millor regar el nostre hort urbà? Amb plaques arduinos i sensors podem identificar la temperatura, humitat del terra, llum i accionar el reg de les plantes. Vols posar en marxa el teu hort i automatitzar-lo?

 

28/10/2021

 

16:00 h. Creativitat: implementa idees innovadores en el teu pla de màrqueting digital - Presencial

En aquesta càpsula et convidarem a instalar un kit creatiu dins del teu cap. Posaràs a treballar el teu cervell perquè pugui generar de manera àgil i divertida-un munt d'idees innovadores pel teu projecte.

Img