« Ves enrere

Calendari Masterclass Cibernàrium

Posa't al dia de les últimes tendències tecnològiques amb les Masterclass del Cibernàrium!

 

Les Masterclass del Cibernàrium són sessions presencials d'un dia que imparteix una persona experta sobre un tema en concret. Els temes a tractar són molt variats però tenen en comú les últimes tendències en tecnologia. Disseny, posicionament web, representació de dades, Blockchain... També es programen masterclass sobre gènere i tecnologia, de forma regular.
 

Primeres masterclass del 2019


30 de gener

 
Dos experts en xarxes socials s'enfronten per veure si YouTube pot competir contra Instagram dins el camp del Màrqueting Digital. Posaran a debat temes com els canvis en la monetització de continguts, el temut Article 13, les noves tendències de consum del públic... I el millor de tot és que tu podràs votar qui ha guanyat la discussió aportant millors arguments!
Imparteix: David Hidalgo i David García (Vidéame)
 
 
14 de Febrer
 
Un repàs per 10 idees-força socials, econòmiques i tecnològiques que impacten en com crear i gestionar una marca. Una visió des de l'estrategia, els continguts i el disseny per generar experiències d'usuari més memorables.
Imparteix: Javier Velilla (Comuniza)
 
19 de febrer
 
D'on surten les fake news? Els robots agafaran els llocs de feina dels humans? He de lluitar pels drets digitals? Acabarem implantant els mòbils al nostre cos? Una reflexió crítica i oberta sobre el moment tecnològic actual.
 
 
Març
 
Masterclass: L'ètica dels algoritmes
El gran desafiament tecnològic del futur immediat passa per la ètica. Pensadors com Cathy O'Neal, Gehrd Leonard o Genís Roca adverteixen que els algoritmes (i, per tant, la intel·ligència artificial) reprodueixen els biaixos i els prejudicis culturals de qui els programa. Si els algoritmes controlen ja molts aspectes de la nostra activitat: qui controla els algoritmes? I què cal tenir en compte per protegir-nos de males pràctiques i manipulacions. Vine a fer una mirada un del temes que marcaran el futur immediat.
Imparteix: David Casacuberta
Març (data pendent de confirmació)