« Ves enrere

Calendari Masterclass Cibernàrium

Posa't al dia de les últimes tendències tecnològiques amb les Masterclass del Cibernàrium!

 

Les Masterclass del Cibernàrium són sessions presencials d'un dia que imparteix una persona experta sobre un tema en concret. Els temes a tractar són molt variats però tenen en comú les últimes tendències en tecnologia. Disseny, posicionament web, representació de dades, Blockchain... També es programen masterclass sobre gènere i tecnologia, de forma regular.
 

Properes masterclass del 2019


Abril

Masterclass: Dissenya la teva portada
Aprèn les tècniques per dissenyar la millor portada per un llibre o publicació de la mà de Toni Benages, dibuixant i professor de dibuix i còmic.
Imparteix: Toni Benages
Dia 11 d'abril al Cibernàrium


Masterclass: Construint plataformes SEO perfectes

Alejandro Rigatuso parlarà sobre els principis bàsics del disseny i brindarà consells pràctics als emprenedors/es i professionals que busquin construir plataformes digitals optimitzades, per atreure clients potencials a través de la cerca de Google.

Imparteix: Alejandro Rigatuso
Dia: 10 d'abril de 18:30-20:00h a l'Auditori Mediatic.

 

Maig

 

Masterclass: Designing for the next billion

Hi ha més de tres mil milions de persones al món connectades a Internet, i hi haurà altres mil milions en els propers quatre anys. Preparar-se per aquest futur en evolució requereix una profunda comprensió de les necessitats d'aquestes persones, el seu context cultural, les seves aspiracions i desafiaments. 

Imparteix: Senior UX Lead a Google i Lecturer a la Harbour.Space University, Koji Pereira.

Dia: 8 de maig de 18:30h a 20h a l'Auditori Mediatic.

 

Masterclass: 5G, una oportunitat
Les xarxes intel·ligents constitueixen la base de la nova revolució digital. La tecnologia 5G és una de les màximes representacions d'aquestes xarxes intel·ligents que ens proporcionaran noves oportunitats, serveis i productes encara no imaginats i la necessitat de desenvolupar talent digital. Un gran repte, però també una gran oportunitat.

Imparteix: Eduard Martí

Masterclass: Gestió de la teva Marca Personal a LinkedIn per a vendre més
Masterclass està pensada per a tot persona empresària emprenedora i professional que vulgui aprofitar la Transformació Digital que vivim per aconseguir  oportunitats de negoci. Veurem com gestionar la Marca Personal a LinkedIn perquè ens comprin els nostres serveis o productes.

Imparteix: Cèlia Hil

Juny

Masterclass: L'ètica dels algoritmes
El gran desafiament tecnològic del futur immediat passa per la ètica. Pensadors com Cathy O'Neal, Gehrd Leonard o Genís Roca adverteixen que els algoritmes (i, per tant, la intel·ligència artificial) reprodueixen els biaixos i els prejudicis culturals de qui els programa. Si els algoritmes controlen ja molts aspectes de la nostra activitat: qui controla els algoritmes? I què cal tenir en compte per protegir-nos de males pràctiques i manipulacions. Vine a fer una mirada un del temes que marcaran el futur immediat.
 
Imparteix: David Casacuberta
(data pendent de confirmació)

 

Masterclass: Robots i feminisme. Des del robot assistent fins el robot sensual