Editor de continguts

Alumnes d'IT Academy que ja han trobat feina Gerard Ferrer "Per a mi, IT Academy va suposar l'oportunitat de descobrir el món de la programació, de...

Ara et pots formar des de casa, en línia i en directe!

Descobreix tota la formació bàsica a la ciutat de Barcelona.

Posa't al dia de les últimes tendències tecnològiques amb les masterclass!

L’acTIC consta de sis cursos organitzats en mòduls i lliçons en el que es realitzarà una formació específica de hardware i de software, una formació en entorns de la xarxa i Internet, i es tractarà...

La Ciberseguretat és un àmbit en creixement i en evolució constant degut a la seva transversalitat. Avui dia les empreses treballen en entorns digital, tant de portes enfora a través...

Cibernàrium 22@

A la primera planta de l'edifici MediaTIC, al districte 22@ de Barcelona, es troba el Cibernàrium 22@, un dels dos centres de capacitació tecnològica de Barcelona Activa.

L'edifici MediaTIC és una construcció emblemàtica, amb una arquitectura pionera i que ha esdevingut un dels símbols del districte de la innovació 22@ de Barcelona. El particular cub de 38 metres d'alçada té un revestiment de les façanes diferent en funció de la seva orientació i l'incidència solar per obtenir una màxima eficiència ambiental i un estalvi energètic considerable. Alberga un ecosistema de 14.000 metres quadrats on conviuen entorns d'innovació i recerca, formació tecnològica i activitat empresarial.

A la primera planta es va inaugurar l'any 2011 el Cibernàrium 22@, centre de capacitació tecnològica per a tothom, que disposa de 9 aules dotades d'equips informàtics on es realitzen activitats de formació especialitzada en Internet i tecnologies.

També hi tenen lloc activitats de formació avançada com l'IT Academy, masterclass a l'auditori o jornades i esdeveniments relacionats amb tecnologies de la informació i la comunicació o amb els reptes econòmics i de desenvolupament de la ciutat. Tota la planta té connexió wifi pública i gratuïta i un espai de lliure ús per al treball i el networking.

L'oferta formativa presencial de Cibernàrium s'imparteix repartida entre el Cibernàrium 22@ i el Cibernàrium Nou Barris.

 

On som:
Cibernàrium 22@
Edifici MediaTIC. Roc Boronat, 117, planta 1.
08018 Barcelona (Districte 22@)

Metro: Glòries (L1) i Llacuna (L4)
Autobusos:  6, 7, 92, 136, 192, H14, B20, B25
Tram: T4 Ca l'Aranyó
Estacions Bicing:
143 - c/ Sancho de Ávila, 170 / Llacuna
393 - c/ Llacuna, 86 / Pere IV
142 - c/ Sancho de Ávila, 104 / Badajoz
286 - c/ Bolívia, 76 / Ciutat de Granada
42 - c/ Ciutat de Granada 168 / Av. Diagonal
151 - c/ Pallars, 182 / Roc Boronat

 

 

 

 

 


 

  • Img
Img