« Back

Afegeix-te al moviment No-Code

Aprèn a programar sense codi!

El moviment no-code que permet crear webs i aplicacions sense codi ha posat damunt la taula una alternativa molt interessant per a aquelles persones que volen emprendre en el món digital, però que no disposen dels coneixements en programació necessaris per fer-ho. És una programació visual que no requereix cap llenguatge de codificació per tal que la creació sigui més senzilla.

L'objectiu final és democratitzar el desenvolupament d'apps.

Entre els beneficis que ofereix el no-code hi destaquen:

- Més agilitat

- Un cost inferior

- Modificacions més fàcils i ràpides

Des del Cibernàrium de Barcelona Activa oferim quatre activitats per introduir-se en aquest moviment:

  • Aprèn no-code amb Glide

Curs on aprendràs a crear aplicacions sense la necessitat de programar (No Code) utilitzant Glide i Google Sheets. En acabar hauràs desenvolupat una aplicació mòbil de reserva de restaurants capaç de manejar múltiples tipus d'usuaris i rebre pagaments.

Aula virtual - 23/09/2022 16:00

 

  • Aprèn no-code amb Bubble

Bubble és una eina capaç de crear appa sense necessitat de codificarla. A aquesta càpsula aprendràs a utilitzar Bubble.io des de zero, creant una aplicació de gestió de tasques i recordatoris, tot sense fer servir codi. Aquesta primera part et mostrarà com configurar l'estructura bàsica de la teva aplicació amb el nou motor responsiu de Bubble, així com crear la base de dades de la teva aplicació No-code.

Aula virtual - 27/09/2022 16:00

 

  • Aprèn no-code: Connecta apps i automatitza tasques amb Zapier

T'imagines que un programari automatitzi les tasques que realitzes mes repetitivament? Zapier, una eina que et permet connectar entre si les aplicacions que més uses per automatitzar les tasques recurrents i així estalviar-te molt de temps, feina i diners. En aquest curs aprendràs a automatitzar les tasques més comuns dins de l'entorn digital habitual.

Aula virtual - 29/09/2022 16:00

 

  • Aprèn no-code: Productivitat amb Notion

La informació és un dels actius més valuosos per a una empresa perquè ajuda a la presa ràpida de decisions, millora la comunicació, el treball en equip i l'eficiència. Però tenir les dades desordenades en diferents aplicacions, carpetes o dispositius només causa que passem més temps buscant i validant la informació que obtenint resultats.  Notion centralitza tota la informació de forma versàtil en un únic lloc, amb multitud de potents opcions a realitzar.

Aula virtual - 28/09/2022 16:00

 

T'HI ESPEREM!