« Back

Bits de TIC, les noves càpsules online de curta durada del Cibernàrium

Vols conèixer les últimes tendències en tecnologia? Vols descobrir noves eines de creació web o disseny? Busques recursos, trucs i consells de màrqueting i comunicació? Ara ho tens a l'abast amb Bits de TIC.

Amb aquesta nova oferta, podràs seguir d'una manera àgil i ràpida les càpsules a través vídeos i recursos digitals, en el temps que et prens un cafè o mentre et desplaces a la feina. Compta amb l'expertesa de professionals del sector, els quals desgranen aquests continguts a través breus píndoles d'informació, exemples i activitats.
 

NOVETATS ja disponibles:

 • Com fer publicitat a l'era de l'Adblock
  En aquesta formació trobaràs consells per poder connectar amb el teu públic mitjançant una publicitat respectuosa i amb contingut de valor.
   
 • Typeform: formularis i enquestes online amb estil!
  Typeform és una eina basada en la creació d'enquestes i formularis en línia. Gràcies al seu disseny innovador, compte amb unes funcionalitats pensades perquè l'experiència de les persones que l'utilitzi sigui el més agradable possible.
   
 • Xatbots: millora el servei d'atenció del teu negoci
  Els assistents virtuals estan canviant la manera de com les persones connectem i interactuem amb les empreses. Aquest curs és una formació introductòria a qualsevol persona que es vulgui iniciar en el concepte del Xatbot i la intel·ligència artificial.
   
 • Aplicacions del Blockchain més enllà del bitcoin
  Formació introductòria a la tecnologia Blockchain, altrament dita, Cadena de Blocs. La Cadena de Blocs és una tecnologia disruptiva que està redefinint la manera d'emmagatzemar, actualitzar i compartir les dades.

 

Aquesta activitat està cofinançada pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa Operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020. Operació Digitalització de serveis públics i Actuació Digitalització de continguts, plataforma de gestió i adequació d'aules i equipaments per al consum de continguts digitals.