« Back

Conclusions del Congrés de Competències Digitals #CCDigital2019

El 4 de desembre es va celebrar al Cibernàrium el primer Congrés de Competències Digital, organitzat conjuntament entre Barcelona Activa, la Generalitat i la UOC, amb la col·laboració de la Fundació Mobile World Capital

La jornada va constar de diferents sessions, conferències i taules rodones on es van donar veu a sectors tant diferents com l'educatiu, el sanitari o des de la perspectiva del RRHH. Es van debatre aspectes relacionats amb les competències digitals i com aquestes contribueixen al desenvolupament d'una ciutadania digitalment empoderada i al creixement econòmic de les empreses.

En aquest Congrés es va presentar el Mapa de Competències Digitals, desenvolupat entre Barcelona Activa i la Generalitat de Catalunya i alineat amb el marc europeu de competències digitals (DigComp). Aquest Mapa ha de ser l'eina per desenvolupar l'oferta formativa de Cibernàrium.

L'acte es va concloure amb els 10 punts més rellevant tractats a la jornada i que es poden veure en format de conclusions més importants en aquest document.