« Back

Estrenem un nou Ateneu de Fabricació Digital al Parc Tecnològic

T'agrada el món de la Fabricació Digital i vius a prop de Nou Barris?  Descobreix el nou Ateneu de Fabricació Digital del Parc Tecnològic.

A l'Ateneu podràs aprendre, treballar i col·laborar per fer realitat idees que, alhora, transformin l'entorn i puguin contribuir al desenvolupament social.

D'entre altres màquines, a l'Ateneu del Parc hi trobaràs diverses impressores 3D, una talladora làser, una fresadora CNC, una extrusora de fil i una trituradora.

 

Si vols aprendre a utilitzar aquestes màquines o si tens algun projecte que requereixi el seu ús, pots venir a l'Ateneu, sense cita prèvia, dimarts, dimecres i dijous de 9:00 a 14:00 i de 15:00 a 18:00.

A més, també pots inscriure't a les activitats de Famílies i TIC i als cursos de Fabricació Digital i 3D de Cibernàrium que s'hi organitzen.

L'Ateneu de Fabricació Digital del Parc Tecnològic de Barcelona Activa, forma part de la Xarxa d'Ateneus de Fabricació de Barcelona, i vol esdevenir un espai de referència a Barcelona en divulgació, formació i creació vinculat a les tecnologies de fabricació digital. Un espai al servei de la ciutadania, la comunitat educativa i el món empresarial, associatiu i comunitari.