« Back

Viladehack Tourism 2022 amb denominació IT Academy

Els passats dies 25, 26 i 27 de març es va dur a terme la primera edició de la Viladehack Tourism a la ciutat de Viladecans, unes jornades de programació (també conegudes com a hackaton) en què 30 persones amb perfils multidisciplinaris, treballaven organitzades en equips de 5 persones durant 50 h. Al seu torn, aquests grups comptaven amb el suport de diferents professionals per elaborar en equip amb l'objectiu de trobar solucions innovadores sobre turisme sostenible.

D'entre totes les propostes que es van presentar, podem dir amb orgull que qui va posar el cascavell al gat no va ser un altre que Happy Green, un equip format per programadores i data scientists originàries del bootcamp IT Academy. Des de Barcelona Activa i l'equip de l'IT Academy no volem deixar passar aquesta oportunitat per felicitar-les!

L'equip estava format per les següents persones:

Data Science:

  • Marc Humet (Data Science)
  • Javier Alfonso (Data Science)
  • Leonardo Madsen (Data Science)


Backend:

  • Daniel Españadero (Node.js)


Frontend:

  • Krystel (React)

 

De què ha tractat però, la proposta de l'equip Happy Green? El que ha proposat aquest equip ha estat una aplicació per redirigir els clients de Viladecans the Style Outlets a la ciutat i viceversa. Com a premi per haver presentat la proposta guanyadora, cada membre de l'equip va rebre unes ulleres Oculus Quest 2 i un kit IoT Arduino Mega, així com accés gratuït a espais de treball, laboratori de prototipatge i serveis d'acompanyament i mentoratge especialitzat.

Tens curiositat per saber més del projecte? Per què no dones un cop d'ull al vídeo de la presentació de la proposta que ha fet en David Españadero, membre de Happy Green?

Video de la presentació Happy Green

Img