« Back

Nou cicle d' InnoDiàlegs

Capacitació en innovació empresarial

La innovació está en boca de tothom: "innovar o morir", però es realment així? Estan innovant les empreses de la nostra ciutat? Saben com fer-ho? Hi ha qui diu que les start-ups neixen innovadores, que les grans empreses també ho tenen com a prioritat, i doncs ... com innoven les PIMEs? 

Aquest nou cicle de masterclasses vol ajudar a les empreses a innovar més, a perdre-li la por, a tenir més eines que ho facin possible, a fer-ho amb mes impacte i donar consell de com incorporar aquesta mirada innovadora al seu dia a dia. Vol contribuir a incrementar la Innovació Empresarial en el sí de l'empresa i fomentar la cultura d'innovació entre el teixit d'empreses, sobretot pimes, de la nostra ciutat. 

Són un seguit de xerrades inspiradores, motivacionals i capacitadores sobre Innovació Empresarial que volen respondre a la pregunta: Es per a mi la innovació? . Es parlarà, entre d'altres, de models i tendències d'innovació, de la relació entre la tecnologia i la innovació, de la innovació oberta i la relació amb l'ecosistema, de la innovació amb impacte social i ambiental més enllà del econòmic. 

Per aquest primer any hem seleccionat uns ponents de luxe que ens guiaran pel camí de la innovació en el món de l'empresa: 

· Alfons Cornella - Com innovar sense ser Google – Febrer 

· Xavier Marcet – Què fer i què evitar per a innovar en la teva empresa – Abril 

· Esteve Almirall - Data Driving Innovation (Innovació i dades) – Juny 

· Daria Tataj - Network Thinking: gestió de la xarxa de contactes sota objectius fixats- Setembre 

· Tomas Diez - FabLab: Innovació bottom-up, participativa i sostenible - Novembre 

El programa es realitza amb la col·laboració de PIMEC i CIDAC.

 

Com innovar sense ser Google amb Alfons Cornella