Al Cibernàrium estem d’aniversari: fem 20 anys!

Estem d'aniversari! Aquest any fa 20 anys de la posada en marxa del Cibernàrium, el centre de formació i divulgació tecnològica de Barcelona Activa. Ho vam celebrar el passat 20 de novembre a la Ciberfest, una jornada de portes obertes amb activitats per apropar la tecnologia a totes les edats. Més de 500 persones van poder personalitzar la seva samarreta gràcies a la fabricació digital i més de 100 infants van apropar-se al món digital de manera lúdica. En total, més de 800 cibers van compartir amb nosaltres aquest dia. 
 
Recorda la festa amb aquest vídeo:
 

 

Com serà el Cibernàrium de 2030?

La digitalització ens planteja nous reptes de futur, tant com a societat com a ciutat. Com hi donarem resposta des de Cibernàrium? En aquest vídeo us ho descobrim:
 
 
 
Cibernàrium: formació tecnològica per a tothom
 
El Cibernàrium va néixer el 1999 amb l'objectiu de ser un espai referent a la ciutat en tendències tecnològiques d'ara i del futur. A dia d'avui, 20 anys després, segueix impulsant el talent digital i ofereix formació tecnològica gratuïta per a tothom i per a tots els nivells.
 
L'objectiu del Cibernàrium és millorar les competències tecnològiques de les ciutadanes i els ciutadans tant en la vessant professional com en l'ús de la tecnologia per a la vida quotidiana. És per això que incorpora quatre línies de formació ben diferenciades:
 
· Formació bàsica-Antenes Cibernàrium.
Per iniciar-te en l'ús d'internet, l'ordinador o els telèfons intel·ligents.
 
· Formació especialitzada.
Per conèixer nous programes o solucions tecnològiques que et puguin fer avançar professionalment.
 
· Formació avançada.
Per enfocar la teva carrera cap al sector TIC, a través de la IT Academy.
 
· Formació de vocacions científiques i tecnològiques.
Formació i activitats STEAM (ciència, tecnologia, enginyeria, arts i matemàtiques) per a nens i nenes, famílies i professorat.
 
Descobreix algunes experiències de cibers:
 
 
FES-TE CIBER! Ja som més de 140.000!
 

  • Img
Img