Especialitzada
 

Converteix la formació presencial en online (part 3): eines d'avaluació - Aula virtual

Molts docents s'han trobat, de cop i volta, en una situació que els ha obligat a transformar les seves accions formatives a un format 100% online. La idea d'aquest itinerari és ajudar a totes aquestes persones a fer aquest canvi de la millor manera possible. Concretament, en aquesta càpsula de 3 hores, es treballaran metodologies per avaluar des de la distància (física) i es coneixeran diferents eines i recursos que ens poden ajudar en aquesta tasca.

Objectius específics | Temari

IMPORTANT: Aquesta activitat s'impartirà de manera virtual en streaming a través de la plataforma gratuïta Microsoft Teams. Les persones inscrites rebran per correu electrònic l'enllaç amb la invitació i les instruccions d'accés abans de l'inici de la sessió.


És recomanable seguir la classe amb dues pantalles. Seguir l'explicació pel Teams des d¿un mòbil, una tauleta o un ordinador, i tenir un altre ordinador des d'on poder-se registrar a les eines que es tracten i anar practicant conforme la formadora o el formador va explicant.- Donar a conèixer eines i recursos per intercanviar treballs i avaluar coneixements adquirits.

- Reflexionar sobre noves maneres d'avaluar aprenentatges

- Fent úsde tecnologies de la web social amb l'objectiu d'avaluar coneixements apresos.

- Definir el procés d'avaluació de l'acció formativa.

- Consolidar la competència digital de les persones participants en la formació.


TEMARI


1.- Metodologies d'avaluacióquan no hi ha un espai físic compartit ni un temps comú


2.- Eines per avaluar un treball en grup

- Asana

- Trello

- Slack

- Clockify


3.- Eines per avaluar l'assoliment de coneixements

- Google Forms

- Kahoot

- Menti


4.- Eines per avaluar presentacions orals

- Prezi Vídeo

Edicions

Edició 1

dl. 20/12/21 (17:30-20:30h)

Aula virtual

Idioma: Català
Obertura de la inscripció 13/12/2021 a les 08:30h.

Informació general

>> En les activitats de l'Aula Virtual es considerarà com a "assistides" a totes aquelles persones que hagin accedit a l'espai en els primers 30 minuts de la formació. Les persones que s'incorporin més tard es comptabilitzaran com a "no assistides" i no se'ls generarà el certificat corresponent.
>> L'idioma en que s'imparteix cada sessió està informat a la descripció de cada activitat.
>> Qualsevol de les accions formatives de Cibernàrium podrà ser enregistrada a través d'un sistema de captació d'imatges que té com a finalitat la seva posterior difusió a través d'un mitjà o suport en l'àmbit de la missió de Barcelona Activa de contribuir a la promoció econòmica i a l'ocupació. En el procés de gravació es poden enregistrar eventualment imatges dels/de les assistents a la formació. La inscripció a les activitats de Cibernàrium implica l'autorització a Barcelona Activa de fer ús d'aquestes imatges per a l'anterior finalitat.

dl. 20/12/21 (17:30-20:30h)
Durada: 1 sessió

Aula virtual
Obertura de la inscripció 13/12/2021 a les 08:30h.
Modalitat:
Durada: 1 sessió
Preu: Aquesta activitat és gratuïta
Nivell: Especialitzada
Tema: Educació i TIC

Valoració del curs

Mitjana
0

Formació impartida per