Inicia't
No s'han trobat cursos
 
 

Introducció als dispositius mòbils (telèfons mòbils i tauletes)

Coneix i comença a utilitzar els dispositius mòbils (telèfons mòbils i/o tauletes). Aprèn quins dispositius existeixen i quines opcions tofereixen. Porta el teu dispositiu!

Inicia't

 

Crea el teu correu electrònic

Aprèn a crear el teu compte de correu electrònic personalitzat i a posar en pràctica les principals funcions que ens ofereixen les eines de gestió de correu.

Inicia't

 

Seguretat en la navegació: recomanacions i bones pràctiques

Riscos i recomanacions de seguretat a l'hora d'utilitzar dispositius digitals. Que són els virus? Com funcionen els programes antivirus, i com els podem instal·lar?

Inicia't

 

El llibre digital: formats i repositoris

T'han regalat un llibre electrònic? En aquesta càpsula aprendràs com treuren el màxim rendiment. Porta el teu llibre digital!

Inicia't

 

Recursos audiovisuals a la Xarxa

Coneix els principals espais de continguts multimèdia a Internet, formes d'accedir-hi... sense oblidar la qüestió de les llicències i els drets dautor!.

Inicia't

 

Interpreta, classifica i gestiona la informació a Internet

Informació o excés d'informació? Identifica els tipus dinformació, avaluan la seva fiabilitat i coneix eines bàsiques per facilitar la seva localització.

Inicia't

 

Inicia't a la producció d'àudio digital

Taller de creació sonora digital: des de l'enregistrament fins a la publicació, transferència de fitxers entre dispositius, eines per l'edició de so (Audacity) i les principals característiques de l'àudio.

Inicia't

 

Inicia't a l'edició de vídeo digital

Aprèn a controlar els processos de producció audiovisual: gravació, edició (amb programes com Movie Maker), difusió de les peces i mitjans on consultar-les.

Inicia't

 

Emmagatzema i envia arxius pesants

Descobreix com pots emmagatzemar i enviar arxius pesants o multimèdia com vídeos o imatges dalta qualitat. Coneix les eines d'emmagatzematge al núvol. Porta el teu dispositiu digital!

Inicia't

 

Inicia't a l'edició d'imatge digital

Aprèn les bases per treballar amb imatges digitals: edició de fotografies, amb programari lliure com Picasa o Gimp, publicació, àlbums digitals, etc. Et recomanem assistir abans al taller 1.3 "Iniciació a la fotografia digital".

Inicia't

S'estan mostrant 1 - 10 de 51 resultats.