Inicia't
No s'han trobat cursos
 
 

Joc Aplicat: El joc de l'estalvi

Una sèrie d'activitats de repàs que t'ajudaran a posar en pràctica i resoldre dubtes sobre els coneixements apresos en els tallers de l'itinerari 6, amb un joc de simulació. T'hi apuntes?

Inicia't

 

Aplicacions de missatgeria al telèfon mòbil: Whatsapp, Telegram i Line

Aprèn a utilitzar les principals aplicacions de missatgeria mòbil i coneix les seves condicions d'ús. Porta el teu dispositiu!

Inicia't

 

Aprèn a utilitzar Twitter i treu-li tot el partit

Lactualitat en 140 caràcters... tant a dir en tant poc espai! Piulades, hashtags, mencions, retuits, seguidors... comencem navegant per entendre què és cada cosa i conèixer-ne les possibilitats

Inicia't

 

Aprèn idiomes a la Xarxa: recursos

Vols aprendre anglès? Italià? Francès? En aquest taller descobrirem recursos per a l'aprenentatge d'idiomes a la xarxa.

Inicia't

 

Comerç electrònic: comprar per Internet de manera segura

Introducció a la compra per Internet: botigues virtuals, sistemes de pagament, drets i deures del consumidor... Com identificar els elements que ens donen confiança?.

Inicia't

 

Joc Aplicat: Converteix-te en un ciutadà digital

Una sèrie d'activitats de repàs que t'ajudaran a posar en pràctica i resoldre dubtes sobre els coneixements apresos en els tallers de l'itinerari 1, amb un joc de simulació. T'hi apuntes? Requisits: Tenir coneixements bàsics de l'ús de l'ordinador i/o dispositius mòbils, i de navegació per Internet. És necessari haver finalitzat litinerari 1.

Inicia't

 

Crea el teu blog senzill amb Blogger

Aprèn duna manera pràctica els passos a seguir per a crear un bloc amb Blogger. La terminologia, formes de filtrar, com shi pot participar, identificar els sistemes de seguretat, etc.

Inicia't

 

Crea el teu correu electrònic

Aprèn a crear el teu compte de correu electrònic personalitzat i a posar en pràctica les principals funcions que ens ofereixen les eines de gestió de correu.

Inicia't

 

El llibre digital: formats i repositoris

T'han regalat un llibre electrònic? En aquesta càpsula aprendràs com treuren el màxim rendiment. Porta el teu llibre digital!

Inicia't

 

El videocurrículum: posa imatges al que saps fer

Què et pot aportar el videocurrículum? Com el pots fer? On penjar-lo? Descobreix aquest format de cv i les seves possibilitats. des de la seva idea, a la creació i publicació. Et recomanem realitzar abans el taller I36 "Inicia't en l'edició de video digital"

Inicia't

S'estan mostrant 1 - 10 de 51 resultats.