Formació avançada - IT Academy

Vols reconvertir-te o trobar feina al sector TIC, un dels sectors amb més demanda, projecció i millor remunerats?

IT Academy de Cibernàrium t'ofereix cursos gratuïts de programació web (back-end Java, front-end, .NET i Android).

Utilitza un mètode basat en l'autoaprenentatge personalitzat i flexible, que s'adapta al teu ritme de treball i a la teva disponibilitat, i inclou un servei de mentoria expert que t'acompanya durant tot el procés. Aquest model de formació ha rebut recentment el reconeixement del Fòrum de Desenvolupament Local de l'OCDE. 

El programa té dues tipologies de formació presencial per adaptar-se millor a les necessitats i objectius de les persones participants: 

1 - Formació en programació: Developer program (reskilling)

IT Academy ofereix formació en front-end, java back-end, .NET i Android amb una durada de fins a 350 hores, depenent del ritme de treball i de la disponibilitat de cada persona.

Segueix un innovador mètode d'autoaprenentatge personalitzat, que inclou un servei de mentoria experta que t'acompanya al llarg de tot el procés, la participació en equips de simulació de projectes reals, i l'elaboració de l'IT_project, un projecte real creat per aquelles persones que es trobin al final del procés formatiu.

Recerca de feina:

Un cop finalitzada la formació, i adquirits els coneixements necessaris, Barcelona Activa t'ofereix eines i acompanyament per a la recerca de feina.

Des de l'abril del 2018, més de 150 persones han trobat feina, amb una ràtio d'inserció del 76%, i amb una mitjana de salari superior a la de la resta de sectors.

2 - Formació permanent (lifelong learning)

IT Academy també organitza cursos de curta durada (màxim 20 hores), masterclass amb perfils de reconegut prestigi, i trobades professionals per a l'enriquiment de les persones relacionades amb el sector TIC. 

Consulta els cursos IT Academy >

 

Aquest projecte està cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional de la Unió Europea en el marc del Programa Operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020.

  • TIC TAC
  • IT ACADEMY
TIC TAC IT ACADEMY