Alumnes d'IT Academy que ja han trobat feina

Paolo Gambardella
"Gràcies a IT Academy vaig tenir l'oportunitat de visualitzar el meu potencial per reinventar la meva carrera professional. Vaig tenir el plaer de compartir l'experiència amb persones de sectors i edats molt diferents, i d'encarar les meves preocupacions amb l'esforç de la formació, l'orientació i la inserció laboral".
Mònica Pascual
"Realitzar aquest curs va ser un gran encert. Em va donar a conèixer un món que m'apassiona, allò que buscava, aportant-me els coneixements pràctics per començar a treballar. L'entrevista de feina, gestionada per l'equip d'IT Academy, em va portar a treballar a una de les empreses més importants del sector".

 

Romina Rua
"IT Academy representa una plataforma d'entrada al sector TIC, una guia del que actualment demana el mercat laboral, a través d'un pla d'estudi sintetitzat, eines educatives, metodològiques, qualitat formativa i compromís. Tot per aconseguir una feina adaptada al teu perfil professional".
David Ortiz
"L'oportunitat de ser part d'IT Academy ha sigut única. Des del primer dia vaig treballar amb un grup de persones centrat en un únic objectiu: convertir-nos en professionals TIC. Amb el seu suport i formació puntera vaig realitzar diverses entrevistes amb empreses especialitzades del sector".

 

Jose Luis Sánchez
"IT Academy ha estat un programa molt eficaç i innovador, que m'ha permès adquirir coneixements i habilitats per orientar la meva carrera professional. Una experiència compartida amb persones provinents de diferents sectors però amb les mateixes inquietuds i objectius".
Raquel Alvear
"Amb IT Academy he fet un gir de 180º a la meva vida. He passat de mestra a programadora de Business Intelligence gràcies al suport de coordinadors/es, professors/es i tots i totes les companyes.  Junt a tots els materials i les entrevistes, es donen tots els ingredients per a l'èxit".

 

Guillem Duñó
"IT Academy m'ha permès, per una banda, posar-me al dia amb les noves tecnologies i, per l'altra, sentir-me acompanyat per companys i companyes, i el gran equip de mentoria i tutoria. Quatre mesos de disciplina intensa per posar el peu en el sector TIC!".
José Farfus
"He obtingut l'orientació que necessitava per canalitzar els meus esforços i canviar el meu perfil professional en el sector IT. Tot en un entorn de treball real per preparar-me per inserir-me professionalment. Gràcies a IT Academy avui estic fent el que més m'agrada desenvolupant software en una empresa d'alt perfil TIC".