Selector d'idioma

catalàespañolenglish
Català Castellano English

Visualització del menú

Ruta de navegació

Formació TIC

Cibernàrium ofereix formació tecnològica per a tothom

Sigui quin sigui el teu nivell, trobaràs activitats per a millorar les teves habilitats digitals.

Si vols iniciar-te en l'ús d'internet, l'ordinador o els telèfons intel·ligents, consulta la nostra oferta de  formació tecnològica bàsica.  Són activitats pràctiques de curta durada (3-4 hores aprox.) repartides per la ciutat de Barcelona.

Si vols conèixer nous programes o solucions tecnològiques que et puguin fer avançar professionalment, fes un cop d'ull a la nostra formació tecnològica especialitzada. Són activitats de curta durada (entre 3 i 16 hores) presencials o online.

Si vols enfocar la teva carrera cap al sector TIC, apropa't a la nostra formació tecnològica avançada,  que capacita els perfils qualificats que més demanen les empreses de Barcelona. Coneguda com IT Academy, és un programa formatiu de llarga durada (de 200 a 350 hores).

Si formes part de la comunitat educativa (nens i nenes, famílies i professorat) t'interessen les activitats de foment de les vocacions científiques i tecnològiques. Són accions de sensibilització i formació per tal de fomentar les vocacions científiques i tecnològiques i trencar creences i estereotips (principalment de gènere) vers les disciplines STEAM (Ciència, Tecnologia, Enginyeria, Matemàtiques i Art).