Selector d'idioma

catalàespañolenglish
Català Castellano English

Visualització del menú

Ruta de navegació

El Ciberdiccionari sobre programació i feines digitals

21/12/2023

Barcelona Activa ha elaborat l'ABC de conceptes digitals i tecnològics claus cada vegada més comuns a la xarxa i en els entorns, quotidians tant en l'àmbit professional com el personal. Es tracta del "Ciberdiccionari", una eina que et desvela el significat d'un seguit de termes com Hacker, API, Blockchain, NFT, entre altres.

Cada vegada són més les persones inscrites als serveis de divulgació i formació tecnològica que oferim des del Cibernàrium. Més de 400 activitats diferents, presencials i virtuals, presents a tot el territori de la ciutat de Barcelona. Formació tecnològica bàsica, especialitzada i avançada (IT Academy) amb l'objectiu de facilitar el coneixement pràctic d'Internet i de les eines digitals més punteres. Tanmateix, des de l'IT Academy, una acadèmia gratuïta, es forma a desenvolupadores i desenvolupadors web o professionals de les dades.

S'atenen cada any més de 15.000 persones i l'any 2021 el 65% han estat dones. D'aquesta manera, es vol contribuir a frenar la bretxa de gènere i digital present a múltiples sectors.

Si vols saber què et diuen quan et parlen de Back-endBig Data, Criptomoneda, Clickbait, entre altres, aquest glossari és per a tu.

Ja disponible gratuïtament per a tota la ciutadania. Consulta'l!

LINKS D'INTERÈS