Selector d'idioma

catalàespañolenglish
Català Castellano English

Visualització del menú

Ruta de navegació

Masterclass - Cicle IA

22/02/2024

Cicle Masterclass sobre IA: Descobreix el potencial de la intel·ligència artificial

La intel·ligència artificial (IA) està transformant ràpidament diverses indústries i àrees de la vida quotidiana. Per a comprendre millor aquest fenomen i explorar les seves aplicacions pràctiques, hem organitzat aquest cicle de Masterclass dissenyat per a abordar la IA des de diferents perspectives.

 

07 de març   |  L'era de les Intel·ligències Artificials (IA) generatives: Tot el que cal saber  | sessió Presencial

Introducció a aquesta tecnologia innovadora. Els participants se submergiran en els conceptes fonamentals de la IA generativa, comprenent el seu funcionament i el seu abast en diversos camps.

 

15 de març   |  Usos pràctics de la IA: Fes de la IA el teu assistent personal  | Aula virtual

Aquesta sessió se centrarà en com integrar la IA generativa en la seva vida diària. Des de l'optimització de processos fins a la personalització d'experiències. Aquesta sessió proporcionarà casos d'ús pràctic i eines per a aprofitar al màxim el potencial de la IA en diferents contextos.

 

09 de maig   |  IA mal: en defensa de l'error  | sessió Presencial

Oferirà una perspectiva crítica sobre l'ús de la IA. Amb un enfocament lúdic i reflexiu, s'explorarà la premissa de crear IA mal com una manera de fomentar la creativitat i la innovació en el camp artístic.

 

Ja sigui que estiguis interessat/da a comprendre els conceptes bàsics de la IA o a aplicar-la en el teu dia a dia, aquestes Masterclass ofereixen una oportunitat única per a explorar i aprofitar el poder de la intel·ligència artificial en l'actualitat.

 

No et perdis aquesta oportunitat d'aprendre i créixer al costat d'experts en el camp!

Inscriu-te t'hi esperem!

LINKS D'INTERÈS