Especialitzada
 

Aula virtual - Masterclass: Generació HR, Humana i de la Responsabilitat en temps de Covid

Com és viure en l'era postdigital? Reflexionarem sobre la disrupció viscuda durant la pandèmia i els aprenentatges provocats pels diferents confinaments que ens condueixen de forma segura a un canvi de paradigma. Amb Dolors Reig

Objectius específics | Temari

IMPORTANT: Aquesta activitat s'impartirà de manera virtual en streaming a través de la plataforma gratuïta Microsoft Teams. Les persones inscrites rebran per correu electrònic l'enllaç amb la invitació i les instruccions d'accés abans de l'inici de la sessió.

La disrupció viscuda durant la pandèmia, els aprenentatges provocats pels diferents confinaments, ens condueixen de forma segura a un canvi de paradigma. Els protagonistes, més que mai, en són els joves i les tecnologies o dit en altres termes, una nova generació de joves en una nova societat ja plenament postdigital, els trets principals de la qual ens cal començar a analitzar.

Objectius

- Alleugerir la incertesa que provoca l'emergència dun nou paradigma, segur post-Covid, situant-nos en un paper d'observadors - analistes.

- Observar i reflexionar al voltant de la vivència, aportació i evolució dels joves que estan vivint la pandèmia, destacant els elements que puguin estar apuntant al naixement d'una nova generació.

- Augmentar la base de coneixement i reflexió necessàries per tal de ser capaços de reinventar-nos / innovar en cas de formar part d'algun dels sectors professionals o de negoci afectats per la pandèmia.TEMARI

1.- La pandèmia com a esdeveniment de consolidació del postdigitalisme per a les generacions no digitals.

Parlarem de les principals necessitats de l'ésser humà en temps de pandèmies (socialització, informació, realització) i de com, avui i gràcies a les tecnologies, podem cobrir-les. També de com, a lescola, a casa, es consolida la col.laboració de joves i grans en l'ús de les tecnologies.


2.- La domesticació de les tecnologies per part dels joves.

Parlarem de com es produeix també la reorientació del paper de les tecnologies en la vida dels joves. En moments de deprivació social, quan han trobat a faltar la socialització, formació, etc. en entorns offline, han requalificat el paper de les tecnologies en les seves vides.


3.- El sorgiment de la Generació HR.

Parlarem de com es produeix, gràcies a la presa de responsabilitat dels joves durant la pandèmia, levolució de la Generació Z envers una generació més responsable, conscient i amb valors lligats a l'ecologia, a la solidaritat, el valor de la vida, etc.

Edicions

Edició 1

dj. 15/04/21 (18:30-20:00h)

Aula virtual

Idioma: Català
Places disponibles: 81. Inscriure'm

Informació general

>> En les activitats de l'Aula Virtual es considerarà com a "assistides" a totes aquelles persones que hagin accedit a l'espai en els primers 30 minuts de la formació. Les persones que s'incorporin més tard es comptabilitzaran com a "no assistides" i no se'ls generarà el certificat corresponent.
>> L'idioma en que s'imparteix cada sessió està informat a la descripció de cada activitat.
>> Qualsevol de les accions formatives de Cibernàrium podrà ser enregistrada a través d'un sistema de captació d'imatges que té com a finalitat la seva posterior difusió a través d'un mitjà o suport en l'àmbit de la missió de Barcelona Activa de contribuir a la promoció econòmica i a l'ocupació. En el procés de gravació es poden enregistrar eventualment imatges dels/de les assistents a la formació. La inscripció a les activitats de Cibernàrium implica l'autorització a Barcelona Activa de fer ús d'aquestes imatges per a l'anterior finalitat.

dj. 15/04/21 (18:30-20:00h)
Durada: 1 sessió

Aula virtual
Modalitat:
Durada: 1 sessió
Preu: Aquesta activitat és gratuïta
Nivell: Especialitzada
Tema: Masterclass

Valoració del curs

Mitjana
0

Formació impartida per

DOLORS

REIG HERNÁNDEZ

Mitjana
0

Hi ha una nova versió de la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal.
Si us plau, accepta-la per poder continuar amb la inscripció.

Aula virtual - Masterclass: Generació HR, Humana i de la Responsabilitat en temps de Covid: Edició 1

dj. 15/04/21 18:30-20:00h

Aula virtual

Dades personals

Nom i Cognoms:

NIF/NIE: 10158

Email: default@liferay.com

Data de naixement: 28/06/2016

Accepto les condicions d'inscripció