Especialitzada
 

La millor imatge amb el teu mòbil (part 2): Retoc (pràctica expositiva) - Aula virtual

Com retocar les fotografies amb eines per a mòbils. Augmenta la qualitat de les teves fotografies per a internet i xarxes socials i coneix els principals aspectes tècnics, trucs, consells i les estratègies més adequades per tal de corregir i millorar les imatges capturades i esprémer les possibilitats del teu dispositiu.

Objectius específics | Temari

IMPORTANT: Aquesta activitat s'impartirà de manera virtual en streaming a través de la plataforma gratuïta Microsoft Teams. Les persones inscrites rebran per correu electrònic l'enllaç amb la invitació i les instruccions d'accés abans de l'inici de la sessió.


- Definir els aspectes que poden millorar-se mitjançant el retoc.

- Enumerar el programari programari gratuït més popular per al retoc i postproducció d'imatges, tot centrant-nos en les apps més populars.

- Reduir les imperfeccions tècniques i tonals més habituals de les fotografies capturades (nitidesa i acutància, balanç de blancs, bokeh i desenfocaments, reenquadraments i ortogonalitats, control del color, neteja d'imperfeccions, divisió de tons, transformacions i virats, etc.).

- Exposar alguns dels efectes i muntatges sobre les captures, així com altres elements gràfics.

- Presentar metodologies i estratègies que permetin millorar els resultats finals.

- Valorar aquells aspectes que augmenten l'eficàcia en la creació d'interès visual.


TEMARI

1.- Enumeració de les principals aplicacions de captura i retoc fotogràfic (iOS i Android).

2.- El revelatge digital: exposició, llums, ombres, control de la lluentor i el contrast, saturació i intensitat, acutància (detalls, nitidesa, textura, contrast tonal), corregir imperfeccions, detalls pell, temperatura de color, retoc per zones/seleccions, reenquadraments, alineament/rotacions, transformacions i ortogonalitats, desenfocaments i bokeh, eliminació d'elements, conversions a monocrom, control del color, divisió de tons.

3.- Ventall d'eines de creativitat amb les aplicacions de retoc: virats, efectes, marcs, superposició d'elements, desenfocaments puntuals, layouts, elements gràfics i text, etc.

4.- Característiques tècniques de les imatges web (mida, tipus arxiu...)


Aquesta temàtica es treballarà en vàries sessions, programades en dies diferents. Per al correcte aprofitament del contingut de la formació, us recomanem que us inscriviu i participeu en el mateix ordre en què s'han programat (sessió 2 de 2)

Edicions

Edició 1

dj. 17/06/21 (12:00-15:00h)

Aula virtual

Idioma: Català
Obertura de la inscripció 10/06/2021 a les 08:30h.

Informació general

>> En les activitats de l'Aula Virtual es considerarà com a "assistides" a totes aquelles persones que hagin accedit a l'espai en els primers 30 minuts de la formació. Les persones que s'incorporin més tard es comptabilitzaran com a "no assistides" i no se'ls generarà el certificat corresponent.

>> L'idioma en que s'imparteix cada sessió està informat a la descripció de cada activitat.

>> Qualsevol de les accions formatives de Cibernàrium podrà ser enregistrada a través d'un sistema de captació d'imatges que té com a finalitat la seva posterior difusió a través d'un mitjà o suport en l'àmbit de la missió de Barcelona Activa de contribuir a la promoció econòmica i a l'ocupació. En el procés de gravació es poden enregistrar eventualment imatges dels/de les assistents a la formació. La inscripció a les activitats de Cibernàrium implica l'autorització a Barcelona Activa de fer ús d'aquestes imatges per a l'anterior finalitat.


dj. 17/06/21 (12:00-15:00h)
Durada: 1 sessió

Aula virtual
Obertura de la inscripció 10/06/2021 a les 08:30h.
Modalitat:
Durada: 1 sessió
Preu: Aquesta activitat és gratuïta
Nivell: Especialitzada
Tema: Imatge digital i disseny

Valoració del curs

Mitjana
0

Formació impartida per

PEPA

PORTA LLACH

Mitjana
0

Hi ha una nova versió de la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal.
Si us plau, accepta-la per poder continuar amb la inscripció.

La millor imatge amb el teu mòbil (part 2): Retoc (pràctica expositiva) - Aula virtual: Edició 1

dj. 17/06/21 12:00-15:00h

Aula virtual

Dades personals

Nom i Cognoms:

NIF/NIE: 10158

Email: default@liferay.com

Data de naixement: 28/06/2016

Accepto les condicions d'inscripció