Selector d'idioma

catalàespañolenglish
Català Castellano English

Visualització del menú

Ruta de navegació

Activity Record

Curs online - Masterclass: Retoc fotogràfic gastronòmic

Coneix alguns dels trucs i consells per a la captura fotogràfica i el retoc gastronòmic i descobreix les seves possibilitats plàstiques. Analitzarem les tècniques de processat mitjançant dispositius mòbils i oferirem algunes pinzellades de postproducció de fotografia reflex per tal de corregir alguns errors, aplicar estratègies creatives i millorar el resultat final. Fes que les fotografies dels teus plats siguin encara més apetitoses!

Online

dilluns 1 d’abril · 00:00h - dimarts 30 d’abril · 23:59h

Idioma d'impartició: Català

Objectius específics | Temari

La gastronomia és un tema que desperta l'interès i que es troba en alça contínua tant per part dels professionals com dels aficionats, tot i arribant a crear categories, com la dels food bloggers, infinits hashtags culinaris i fins i tot webs especialitzades en l¿intercanvi fotogràfic. Donat l¿ampli abastament d¿aquesta àrea, en aquesta master class pretenem facilitar algunes de les estratègies, programari, trucs i consells per tal de augmentar la qualitat de les fotografies de menjar, des de la presa fins a la imatge definitiva, amb especial èmfasi en les eines de retoc.

CONTINGUTS

- Introduir les característiques generals de la fotografia gastronòmica, així com dels diferents sectors tant professionals com amateurs.
- Oferir alguns trucs i consells per a la presa fotogràfica per tal de minimitzar errors, crear interès visual, afavorir la creativitat i controlar el focus dinterès.
- Definir el flux de treball de captura i retoc mitjançant dispositius mobile i apps de programari lliure.
- Mencionar el flux de treball de captura i retoc amb càmera reflex mitjançant programari propietari dequips de sobretaula i/o portàtils
- Detectar i corregir les imperfeccions tècniques i tonals més habituals de les fotografies capturades.
- Presentar les metodologies i estratègies que permetin millorar els resultats finals i potenciar els aspectes més rellevants.

Altres dates disponibles per aquesta activitat

Edició 1

Online

dimecres 1 de maig · 00:00h -  divendres 31 de maig · 23:59h

Idioma d'impartició: Català

Edició 2

Online

dissabte 1 de juny · 00:00h -  diumenge 30 de juny · 23:59h

Idioma d'impartició: Català

Informació general

Inscripció
>> Aquesta activitat online té edició oberta entre l'u i el darrer dia de cada mes.
>> És possible inscriure's encara que ja s'hagi iniciat.
>> Per inscriure's a qualsevol activitat online cal tenir un usuari web creat. Pots crear-te'l aquí.
>> Una vegada inscrit/a trobaràs el curs al teu Espai personal --> Activitats --> Activitats en curs (barcelonactiva.cat)
>> Pots accedir als materials de l'activitat mentre l'edició estigui activa.
>> Aquest curs online és d'autoformació.
>> Per veure els vídeos subtitulats en castellà, clica sobre el botó CC que trobaràs a la barra de reproducció del vídeo i selecciona idioma.

Certificat
>> Obtindràs un certificat de realització en completar tots els mòduls i superar les activitats / test, de la formació abans que acabi l'edició en què s'ha fet la inscripció.
>> Estatus realització del curs. Dintre del mateix curs trobaràs el Punt de menú Resultats, trobaràs l'opció Exportar (part superior dreta). Al cliclar s'obrirà un document que mostra un informe amb l'estatus de cada lliçó. Si hi ha alguna lliçó que no està aprovada, cal revisar de nou els continguts ja que resta alguna part sense visualitzar / realitzar.
>> Una vegada finalitzis la formació a partir de les 24 - 48h pots descarregar el certificat al teu Espai personal --> Activitats --> Activitats realitzades (barcelonactiva.cat)

Recomanacions
>> Es recomana realitzar la formació des d'un ordinador i no des de mòbils o tauletes.
>> Els navegadors més utilitzats són: Google Chrome, Safari (per Sistemes Operatius iOS), Microsoft Edge (per Sistemes Operatius Windows) i Mozilla Firefox.

Tipus de sessió: Monosessió

Durada: 2 hores

Valoració del curs

Mitjana
8.8

Formació impartida per

Puntuació mitjana
8.0