Especialitzada
 

Crea apps amb IONIC5 - Aula virtual

Crear aplicacions IOS, Android i PWAs amb Angular per a dispositives mòbils. Les aplicacions mòbils estan canviant els hàbits de treball en termes productius i de màrqueting. Estudis demostren que les eines en mobilitat són la nova tendència d'innovació en les empreses, tant per a comunicació amb els seus clients, com per a la millora d'eficiència i productivitat interna.

Objectius específics | Temari

IMPORTANT: Aquesta activitat es divideix en multisessions. S'impartiran de manera virtual en streaming a través de la plataforma gratuïta Microsoft Teams. Les persones inscrites rebran per correu electrònic un enllaç únic amb la invitació i les instruccions d'accés abans de l'inici de la primera sessió. 


IMPORTANT!  els equips dels participants hauràn de disposar de sistema operatiu Windows en la versió Professional per permetre o activar durant la sessió la execució de scripts. En qualsevol altre sistema operatiu, o variant de Windows, els participants seran administradors del sistema i hauran d'habilitar, prèviament a la sessió, la execució de scripts. Seria necessari per millor seguiment i pràctica de la formació l'existència de dos monitors.- Introducció al framework IONIC5 per al desenvolupament d'aplicacions mòbils.

- Creació d'aplicacions senzilles amb IONIC5


TEMARI

1.- Instal·lació Node.js

2.- Instal·lació IONIC5 CLI

3.- Creació d'una primera aplicació

4.- Identificació, creació i edició de projectes

Edicions

Edició 1

dl. 25/10/21 (15:00-18:00h)

dc. 27/10/21 (15:00-18:00h)

Aula virtual

Idioma: Català
Places disponibles: 97. Inscriure'm

Informació general

>> En les activitats de l'Aula Virtual es considerarà com a "assistides" a totes aquelles persones que hagin accedit a l'espai en els primers 30 minuts de la formació. Les persones que s'incorporin més tard es comptabilitzaran com a "no assistides" i no se'ls generarà el certificat corresponent.
>> L'idioma en que s'imparteix cada sessió està informat a la descripció de cada activitat.
>> Qualsevol de les accions formatives de Cibernàrium podrà ser enregistrada a través d'un sistema de captació d'imatges que té com a finalitat la seva posterior difusió a través d'un mitjà o suport en l'àmbit de la missió de Barcelona Activa de contribuir a la promoció econòmica i a l'ocupació. En el procés de gravació es poden enregistrar eventualment imatges dels/de les assistents a la formació. La inscripció a les activitats de Cibernàrium implica l'autorització a Barcelona Activa de fer ús d'aquestes imatges per a l'anterior finalitat.

dl. 25/10/21 (15:00-18:00h)
dc. 27/10/21 (15:00-18:00h)
Durada: 2 sessions

Aula virtual
Modalitat:
Durada: 2 sessions
Preu: Aquesta activitat és gratuïta
Nivell: Especialitzada
Tema: Programació

Valoració del curs

Mitjana
7.67

Formació impartida per

JOSÉ MANUEL

GARCÍA BRAVO

Mitjana
0

Hi ha una nova versió de la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal.
Si us plau, accepta-la per poder continuar amb la inscripció.

Crea apps amb IONIC5 - Aula virtual: Edició 1

dl. 25/10/21 15:00-18:00h

Aula virtual

dc. 27/10/21 15:00-18:00h

Aula virtual

Dades personals

Nom i Cognoms:

NIF/NIE: 10158

Email: default@liferay.com

Data de naixement: 28/06/2016

Accepto les condicions d'inscripció