Especialitzada
 

Masterclass: Introducció a l'Experiència d'Usuari/ària (UX) - un nou perfil de talent digital - Aula virtual

Coneix un nou perfil de talent digital: UX, dissenyador/a d'Experiència d'Usuari. Una activitat organitzada en el marc de la BCN Talent.

Objectius específics | Temari

IMPORTANT: Aquesta activitat s'impartirà de manera virtual en streaming a través de la plataforma gratuïta Microsoft Teams. Les persones inscrites rebran per correu electrònic l'enllaç amb la invitació i les instruccions d'accés abans de l'inici de la sessió.

La BCNTalent és una iniciativa que pretén donar visibilitat i potenciar el talent de la ciutat en totes les seves formes. 10 dies  d'activitats, tallers i xerrades organitzades per institucions, entitats i empreses per mostrar noves formes de gestionar el talent, noves tendències i visions de futur innovadores i que finalitzarà amb  la celebració conjunta de Bizbarcelona i el Saló de l'Ocupació. El context de pandèmia ha posat encara més de manifest que el futur de l'economia no passa pel capital, sinó que el capital més important per afrontar la reactivació és el talent.

En aquest marc, s'organitza una activitat enfocada a conèixer un perfil molt demandat en l'actualitat: UX, el dissenyador/a de l'Experiència d'Usuari.


En aquesta era d'hiperdigitalització, en un entorn infestat d'estímuls constants i milers de productes, la publicitat ja no és suficient per convencer a les persones usuàries de comprar i seguir utilitzant productes, i les opinions de les reviews i les recomanacions de les demés és en el que més ens fixem per prendre decisions. Això obliga als productes a ser cada vegada més valuosos per a l'usuariat, més útils i fàcils d'utilitzar. Aquí és on entra el Dissenyador/a d'Experiència d'Usuari/ària o UX.

Objectius


- Saber què és la UX (Experiència d'Usuari/ària)

- Entendre la importància que actualment té en tots els productes i serveis digitals (i físics!) i perquè està tant demandada. Cada vegada més.

- Conèixer com treballa i quin tipus de tècniques fa servir.

- Descobrir les millors maneres d'aprendre més sobre aquesta disciplina, on formar-se i com aconseguir una feina de UX.TEMARI

1. Què és la Experiència d'Usuari/ària (UX)?

2. Orígens i raó de ser

3. Rols dins l'Experiència d'Usuari/ària (UX)

4. Entorns i tipus de productes on s'aplica

5. Tècniques que utilitza: qualitatives i quantitatives

6. Com iniciar-se i créixer com a UX?

7. Reflexió i Conclusions


Edicions

Edició 1

dc. 03/11/21 (18:30-20:30h)

Aula virtual

Idioma: Català
Places disponibles: 78. Inscriure'm

Informació general

>> En les activitats de l'Aula Virtual es considerarà com a "assistides" a totes aquelles persones que hagin accedit a l'espai en els primers 30 minuts de la formació. Les persones que s'incorporin més tard es comptabilitzaran com a "no assistides" i no se'ls generarà el certificat corresponent.
>> L'idioma en que s'imparteix cada sessió està informat a la descripció de cada activitat.
>> Qualsevol de les accions formatives de Cibernàrium podrà ser enregistrada a través d'un sistema de captació d'imatges que té com a finalitat la seva posterior difusió a través d'un mitjà o suport en l'àmbit de la missió de Barcelona Activa de contribuir a la promoció econòmica i a l'ocupació. En el procés de gravació es poden enregistrar eventualment imatges dels/de les assistents a la formació. La inscripció a les activitats de Cibernàrium implica l'autorització a Barcelona Activa de fer ús d'aquestes imatges per a l'anterior finalitat.

dc. 03/11/21 (18:30-20:30h)
Durada: 1 sessió

Aula virtual
Modalitat:
Durada: 1 sessió
Preu: Aquesta activitat és gratuïta
Nivell: Especialitzada
Tema: Masterclass

Valoració del curs

Mitjana
0

Formació impartida per

ARNAU

ORTIZ AMENÓS

Mitjana
0

Hi ha una nova versió de la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal.
Si us plau, accepta-la per poder continuar amb la inscripció.

Masterclass: Introducció a l'Experiència d'Usuari/ària (UX) - un nou perfil de talent digital - Aula virtual: Edició 1

dc. 03/11/21 18:30-20:30h

Aula virtual

Dades personals

Nom i Cognoms:

NIF/NIE: 10158

Email: default@liferay.com

Data de naixement: 28/06/2016

Accepto les condicions d'inscripció