Gestiona les teves finances a Internet

Descripció

Gestiona les teves despeses mitjançant lús de les eines i serveis que tofereix Internet. Aprèn a utilitzar serveis com la banca en línia o la facturació en línia.

Objectius específics

Important: per fer aquest curs pots portar el teu dispositiu mòbil (smartphone, tauleta o portàtil amb els cables per connectar a la corrent i a l'ordinador).

El comerç electrònic s'ha consolidat els darrers anys i ha obert la possibilitat no només a gaudir de les comoditats i avantatges que introdueix, sinó també a oferir millors preus. A més, Internet, ofereix informació i recursos que ens poden oferir estratègies per millorar el nostre estalvi i poder valorar l'adquisició de béns i serveis de forma prèvia a la compra.
En aquest breu taller explorarem alguns exemples d'espais web amb eines que ens poden ajudar a reduir les nostres despeses.

OBJECTIU GENERAL

L'objectiu d'aquest taller és explorar les possibilitats de gestionar les despeses mitjançant l'ús d'eines i serveis a Internet.

TEMARI:

- Recursos per a la gestió de despeses a la xarxa.
Banca electrònica.
Facturació electrònica.


Aquesta activitat s'imparteix en les Antenes Cibernàrium situades en els espais multimèdia de la xarxa de Biblioteques de Barcelona). Consulta aquí en quines Antenes pots fer l'activitat, les dates disponibles i inscriu-t'hi.

Informació general

No es permetrà l'entrada a l'aula després de 15 minuts de començada la classe.

Les activitats Cibernàrium es realitzen en català, excepte en casos particulars i a no ser que la majoria dels assistents sol·licitin que es facin en castellà.

Inicia't

Itinerari 6: Gestions, serveis i compres en línia

Valoració del curs

Mitjana
8.92

Cursos relacionats

Hi ha una nova versió de la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal.
Si us plau, accepta-la per poder continuar amb la inscripció.

Gestiona les teves finances a Internet: Edició 1

Sessió presencial

dl. 01/04/19 10:00-12:00h

Espai extern / Sense espai - -

Dades personals

Nom i Cognoms:

NIF/NIE: 10158

Email: default@liferay.com

Data de naixement: 28/06/2016

Accepto les condicions d'inscripció