Comerç electrònic: comprar per Internet de manera segura

Descripció

Introducció a la compra per Internet: botigues virtuals, sistemes de pagament, drets i deures del consumidor... Com identificar els elements que ens donen confiança?.

Objectius específics

Important: per fer aquest curs pots portar el teu dispositiu mòbil (smartphone, tauleta o portàtil amb els cables per connectar a la corrent i a l'ordinador).

La rapidesa, facilitat i comoditat que proporciona la xarxa per a la realització de determinats tràmits, gestions i compres fa que cada vegada estigui més present a la nostra vida quotidiana
Per altra banda, el comerç electrònic facilita la compra de tot tipus de productes i serveis així com tenir accés a ofertes i promocions exclusives que poden contribuir de manera significativa al nostre estalvi diari.
De la mateixa manera les xarxes socials afavoreixen el sorgiment de noves tendències de consum basades en mètodes tradicionals, com l'intercanvi de béns i serveis o la col·laboració, que tenen un gran potencial de desenvolupament i que són un alternativa a la societat de consum tradicional.

OBJECTIU GENERAL

L'objectiu d'aquesta càpsula és fer una introducció a l'e-consum: botigues virtuals, transaccions electròniques, drets i deures del consumidor... i com identificar els elements que ens donin confiança.

TEMARI:

- La compra a la xarxa
Què és el comerç electrònic?
Què podem comprar?
Avantatges i Inconvenients
Característiques de les botigues virtuals
- La banca en línia
- Seguretat en la compra
- Sistemes de pagament

Aquesta activitat s'imparteix a les Antenes Cibernàrium situades als espais multimèdia de la xarxa de Biblioteques de Barcelona. Consulta aquí en quines Antenes pots fer l'activitat, les dates disponibles i inscriu-t'hi.

Informació general

No es permetrà l'entrada a l'aula després de 15 minuts de començada la classe.

Les activitats Cibernàrium es realitzen en català, excepte en casos particulars i a no ser que la majoria dels assistents sol·licitin que es facin en castellà.

Inicia't

Itinerari 6: Gestions, serveis i compres en línia

Valoració del curs

Mitjana
8.63

Cursos relacionats

Hi ha una nova versió de la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal.
Si us plau, accepta-la per poder continuar amb la inscripció.

Comerç electrònic: comprar per Internet de manera segura: Edició 1

Sessió presencial

dl. 01/04/19 10:00-12:00h

Espai extern / Sense espai - -

Dades personals

Nom i Cognoms:

NIF/NIE: 10158

Email: default@liferay.com

Data de naixement: 28/06/2016

Accepto les condicions d'inscripció