Noves formes de consum a Internet

Descripció

Noves modalitats de consum en les que Internet hi té un paper central: del consum col·laboratiu als serveis d'intercanvi.

Objectius específics

Important: per fer aquest curs pots portar el teu dispositiu mòbil (smartphone, tauleta o portàtil amb els cables per connectar a la corrent i a l'ordinador).

La rapidesa, facilitat i comoditat que proporciona la xarxa per a la realització de determinats tràmits, gestions i compres fa que cada vegada estigui més present a la nostra vida quotidiana.
El comerç electrònic facilita la compra de tot tipus de productes i serveis així com tenir accés a ofertes i promocions exclusives que poden contribuir de manera significativa al nostre estalvi diari. De la mateixa manera les xarxes socials afavoreixen el sorgiment de noves tendències de consum basades enmètodes tradicionals, com l'intercanvi de béns i serveis o la col·laboració, que tenen un gran potencial de desenvolupament i que són un alternativa a la societat de consum tradicional.

L'estalvi també pot venir del fet de compartir serveis o productes o de l'intercanvi: Tot sembla indicar que aquestes tendències, que tenen un vessant comercial però també un alt component social seran cada cop més utilitzades pel conjunt de la societat.

OBJECTIU

L'objectiu d'aquest taller és posar en pràctica i donar a conèixer aquestes noves formes de consum i com treuren el màxim rendiment.

TEMARI:

- Definició i característiques de les noves modalitats
- Exemples de consum col·laboratiu
- Serveis i bancs d'intercanvi

Aquesta activitat s'imparteix a les Antenes Cibernàrium situades als espais multimèdia de la xarxa de Biblioteques de Barcelona.

Consulta aquí en quines Antenes pots fer l'activitat, les dates disponibles i inscriu-t'hi.

Informació general

No es permetrà l'entrada a l'aula després de 15 minuts de començada la classe.

Les activitats Cibernàrium es realitzen en català, excepte en casos particulars i a no ser que la majoria dels assistents sol·licitin que es facin en castellà.

Inicia't

Itinerari 6: Gestions, serveis i compres en línia

Valoració del curs

Mitjana
8.61

Cursos relacionats

Hi ha una nova versió de la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal.
Si us plau, accepta-la per poder continuar amb la inscripció.

Noves formes de consum a Internet: Edició 1

Sessió presencial

dl. 01/04/19 10:00-12:00h

Espai extern / Sense espai - -

Dades personals

Nom i Cognoms:

NIF/NIE: 10158

Email: default@liferay.com

Data de naixement: 28/06/2016

Accepto les condicions d'inscripció