Masterclass: Cap a on anem? de les fake news als robots intel·ligents

Descripció

D'on surten les fake news? Els robots agafaran els llocs de feina dels humans? He de lluitar pels drets digitals? Acabarem implantant els mòbils al nostre cos? Una reflexió crítica i oberta sobre el moment tecnològic actual.

Objectius específics

Estem vivint un moment polaritzat amb la tecnologia: representa l'evolució i l'avanç social però, a la vegada, una de les amenaces a les nostres relacions, intimitat, informació i futur laboral. Aquesta situació desperta moltes preguntes:


D'on surten les fake news? Qui les crea? Si ja no puc confiar en la informació, com puc prendre decisions? Quin rol ocupen avui els mitjans de comunicació? El món és més complexe, qui ens l'explica?


Les multinacionals guanyen milions amb les meves dades personals, m'hauria de preocupar? Què són els drets digitals i per què m'hauria d'interessar per la meva privacitat?


Bona part de la nostra vida passa a través del mòbil. El primer que fem quan ens aixequem és consultar-lo i segurament també l'última acció del nostre dia passa per deixar un missatge escrit. Està substituint ja la comunicació personal amb els nostres éssers més propers i, alhora, perdem habilitats que les màquines i els algoritmes ens faciliten.


Els robots estan impactant en el mercat laboral i substituint els llocs de treball amb tasques molt repetitives, o que comporten un risc per a la vida d¿un humà. Ara hem de competir amb els robots perdrem o adaptar la nostra professió aprenent noves funcions?
Farem una ullada al moment tecnològic actual, però sense caure en el catastrofisme. Serà una conversa per entendre de quina manera abracem la tecnologia i els canvis socials que comporten.


Edició 1

Sessió presencial

dt. 19/02/19 18:30-20:30h

Cibernàrium-MediaTic C/Roc Boronat, 117, 1er

Barcelona

Places disponibles: 114. Inscriure'm

Informació general

>> No es permetrà l'entrada a l'aula després de 15 minuts de començada la classe.

>> Les activitats Cibernàrium es realitzen en català, excepte en casos particulars i a no ser que la majoria dels assistents sol·licitin que es facin en castellà.

Qualsevol de les accions formatives de Cibernàrium podrà ser enregistrada a través d'un sistema de captació d'imatges que té com a finalitat la seva posterior difusió a través d'un mitjà o suport en l'àmbit de la missió de Barcelona Activa de contribuir a la promoció econòmica i a l'ocupació. En el procés de gravació es poden enregistrar eventualment imatges dels/de les assistents a la formació. La inscripció a les activitats de Cibernàrium implica l'autorització a Barcelona Activa de fer ús d'aquestes imatges per a l'anterior finalitat.


>> És imprescindible passar a signar assistència pel taulell de Recepció abans d'accedir a l'aula.

Capacitació tecnològica - Cibernàrium

Masterclass

Propera edició

dt. 19/02/19 18:30-20:30h

Cibernàrium-MediaTic - C/Roc Boronat, 117, 1er

Barcelona

Aquesta activitat és gratuïta Inscriure'm

Valoració del curs

Mitjana
0.0

Formació impartida per

KARMA

PEIRÓ RUBIO

Mitjana
0.0

Hi ha una nova versió de la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal.
Si us plau, accepta-la per poder continuar amb la inscripció.

Masterclass: Cap a on anem? de les fake news als robots intel·ligents: Edició 1

Sessió presencial

dt. 19/02/19 18:30-20:30h

Cibernàrium-MediaTic C/Roc Boronat, 117, 1er Barcelona

Dades personals

Nom i Cognoms:

NIF/NIE: 10158

Email: default@liferay.com

Data de naixement: 28/06/2016

Accepto les condicions d'inscripció