1191829
Activitats extra
 

Curs online - Masterclass: El repte digital de les empreses, dades algoritmes i confiança

Coneix com la transformació digital altera el nostre entorn i descobreix els reptes de les empreses per aconseguir avantatges competitius a partir de la confiança de la mà de Genís Roca

Objectius específics | Temari

En aquesta masterclass tractarem com l'evolució digital està alterant no només els negocis sino també, i sobretot, la societat.
El més rellevant dels canvis que estem vivint ja no rau en la tecnologia, sino en els aspectes culturals i socials. Si fins ara parlàvem d'eficiència i qualitat, ara ja parlem de transparència i confiança. Els darrers 10 o 15 anys les empreses aconseguien avantatges competitius mercès a la tecnologia, però a partir d'ara els principals avantatges competitius vindran abans de l'ètica que no pas de l'enginyeria.
Tots els sectors d'activitat viren les seves estratègies de producte cap a servei, i el principal repte és aconseguir liderar relacions personalitzades en un context cada cop més global.
A la sessió tractarem quina ha estat l'evolució digital dels negocis, quina és la situació actual i quines les tendències, posant per tant més accent en els fets culturals que no pas els tècnics.
¿Actualment quin és el repte digital de les empreses?
En Genís Roca és antropòleg, expert en internet i president i soci fundador de Roca Salvatella, consultora especialitzada en transformació digital. Amb més de 25 anys d'experiència, es considera una de les 25 persones espanyoles més influents d'internet.

Edicions

Edició 1

Del ds. 01/10/22 al dl. 31/10/22

Idioma: Català
Places disponibles: 1000. Inscriure'm

Informació general

>> Aquesta activitat online té edició oberta entre l'u i el darrer dia del mes. És possible inscriure's encara que ja s'hagi iniciat. Pots accedir als materials de l'activitat mentre l'edició estigui activa.
>> Per inscriure's a qualsevol activitat online cal tenir un usuari web creat. Pots crear-te'l aquí.
>> Per obtenir el certificat de realització cal haver completat tots els mòduls de l'activitat abans que acabi l'edició en què s'ha fet la inscripció.
>> Per veure els vídeos subtitulats en castellà, clica sobre el botó CC que trobaràs a la barra de reproducció del vídeo i selecciona idioma.

Inici: ds. 01/10/22
Durada: 2 hores
Modalitat:
Durada: 2 hores
Preu: Aquesta activitat és gratuïta
Nivell: Activitats extra
Tema: Masterclass

Valoració del curs

Mitjana
9

Formació impartida per

GENÍS

ROCA VERARD

Mitjana
9

Hi ha una nova versió de la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal.
Si us plau, accepta-la per poder continuar amb la inscripció.

Curs online - Masterclass: El repte digital de les empreses, dades algoritmes i confiança: Edició 1

Sessió online

ds. 01/10/22 al dl. 31/10/22

Dades personals

Nom i Cognoms:

NIF/NIE: 10158

Email: default@liferay.com

Data de naixement: 28/06/2016

Accepto les condicions d'inscripció