Selector d'idioma

catalàespañolenglish
Català Castellano English

Visualització del menú

Ruta de navegació

Cibernàrium Nou Barris

Dintre del Parc Tecnològic ubicat al centre del districte de Nous Barris, es troba el Cibernàrium Nou Barris un dels dos centres de capacitació tecnològica de Barcelona Activa. El Parc Tecnològic té 10.000 m2 i compta amb la major concentració d'empreses al nord de la ciutat de Barcelona. Ofereix serveis avançats de suport a la innovació, la consolidació i el creixement de les empreses, especialment les tecnològiques i del sector de les enginyeries.

El Cibernàrium Nou Barris ocupa una de les ales del Parc Tecnològic i disposa de 5 aules dotades d'equips informàtics on es realitzen activitats de formació digital bàsica per iniciar-se en l'ús de les eines tecnològiques. Accedeix a la programació trimestral en iniciació digital a Nou Barris.

També s'hi ofereixen cursos de nivell avançat sobre tot tipus de temàtiques relacionades amb l'ús de la tecnologia per al teu creixement personal i professional: disseny web, fabricació digital i 3D, màrqueting online, tecnologia i gestió, imatge digital i moltes altres. Igualment a la segona planta d'aquest equipament hi ha l'Ateneu de Fabricació digital de Barcelona Activa, que posa a disposició demla ciutadania impressores 3D, talladores làser i altre maquinari per aprendre les metodologies ‘maker'. Tot l'espai té connexió wifi pública i gratuïta i un espai de lliure ús per al treball i el networking.

L'oferta formativa presencial de Cibernàrium s'imparteix repartida entre el Cibernàrium Nou Barris i el Cibernàrium 22@.

Horari:

De dilluns a divendres de 9 a 21 h

Reglament d'ús d'equipaments:

Consulta les condicions generals i normes d'ús dels espais i equipaments de Barcelona Activa.

On som
Cibernàrium Nou Barris
Parc Tecnològic de Barcelona Activa
Marie Curie, 8-14
08042 Barcelona
933 209 572

Metro: Llucmajor (L4) i Canyelles (L3)
Autobusos: D40, D50, V27, V29, H2, H4, 47, 76, 122
Estacions Bicing:
301 - c/ Marie Curie, 8-14
294- Seu del Districte de Nou Barris
290 – Pl. Dels Jardins de l'Alfàbia, 1
481 – Pg. De Fabra i Puig, 411
473 – Pg. De Fabra i Puig, 449
295 - c/ Sant Iscle, 60
471 – Pg. Valldaura, 171