Extra activities
Online

Curs online - Masterclass: El repte digital de les empreses, dades algoritmes i confiança

Coneix com la transformació digital altera el nostre entorn i descobreix els reptes de les empreses per aconseguir avantatges competitius a partir de la confiança de la mà de Genís Roca

Specific goals | Temary

En aquesta masterclass tractarem com l'evolució digital està alterant no només els negocis sino també, i sobretot, la societat.
El més rellevant dels canvis que estem vivint ja no rau en la tecnologia, sino en els aspectes culturals i socials. Si fins ara parlàvem d'eficiència i qualitat, ara ja parlem de transparència i confiança. Els darrers 10 o 15 anys les empreses aconseguien avantatges competitius mercès a la tecnologia, però a partir d'ara els principals avantatges competitius vindran abans de l'ètica que no pas de l'enginyeria.
Tots els sectors d'activitat viren les seves estratègies de producte cap a servei, i el principal repte és aconseguir liderar relacions personalitzades en un context cada cop més global.
A la sessió tractarem quina ha estat l'evolució digital dels negocis, quina és la situació actual i quines les tendències, posant per tant més accent en els fets culturals que no pas els tècnics.
¿Actualment quin és el repte digital de les empreses?
En Genís Roca és antropòleg, expert en internet i president i soci fundador de Roca Salvatella, consultora especialitzada en transformació digital. Amb més de 25 anys d'experiència, es considera una de les 25 persones espanyoles més influents d'internet.

Editions

Edition 1

Online session

From Mon 01/06/20 to Tue 30/06/20

Places available: 997. Sign me up

General information

>> Aquesta activitat online té edició oberta entre l'u i el darrer dia del mes. És possible inscriure's encara que ja s'hagi iniciat. Pots accedir als materials de l'activitat mentre l'edició estigui activa.
>> Per inscriure's a qualsevol activitat online cal tenir un usuari web creat. Pots crear-te'l aquí.
>> Per obtenir el certificat de realització cal haver completat tots els mòduls de l'activitat abans que acabi l'edició en què s'ha fet la inscripció.
>> Per veure els vídeos subtitulats en castellà, clica sobre el botó CC que trobaràs a la barra de reproducció del vídeo i selecciona idioma.

Start: Mon 01/06/20
Duration: 2 hours
Modality: Online
Duration: 2 hours
Price: This activity is free
Level: Extra activities
Theme: Masterclass

Course ratings

Average
0

Lesson taught by

GENÍS

ROCA VERARD

Average
0

There is a new version of Personal Information Protection law.
Please, accept it before continuing the registration.

Curs online - Masterclass: El repte digital de les empreses, dades algoritmes i confiança: Edition 1

Online session

Mon 01/06/20 to Tue 30/06/20

Personal information

Full name:

NIF/NIE: 10158

Email: default@liferay.com

Birthday: 28/06/2016

I agree registration conditions