1-20 of 50 results for: Training for beginners
New activities will be available soon.
There are no courses
 
 

Digital book: formats and repositories

Than regalat un llibre electrònic? En aquesta càpsula aprendràs com treuren el màxim rendiment. Porta el teu llibre digital!

Training for beginners

 

Messagin apps for your mobile phone: Whatsapp, Telegram and Line

Aprèn a utilitzar les principals aplicacions de missatgeria mòbil i coneix les seves condicions d'ús. Porta el teu dispositiu!

Training for beginners

 

Computing for begginers. Level I

Aprèn a reconèixer els components del maquinari, així com els sistemes operatius i programes més utilitzats: ús de finestres, carpetes, arxius i altres eines.

Training for beginners

 

Resol els teus dubtes

Taller pràctic on t'ajudarem a repassar i practicar el que has après en els cursos de les Antenes Cibernàrium.

Training for beginners

 

Security in online payments

Coneix les condicions bàsiques de seguretat i en les gestions per Internet, i com protegir les nostres dades si perdem el nostre dispositiu o el roben. Cal que tinguis correu electrònic per identificar-te!.

Training for beginners

 

Save time ans avoid queues: online procedures with public administrations

Practica les gestions més habituals: tràmits administratius, petició de cites, documentació... Coneix què són les Oficines Virtuals.

Training for beginners

 

Saving money with Internet

Explora les possibilitats que tofereix Internet per comprar per tal destalviar en les despeses quotidianes.

Training for beginners

 

Online colaborative working: colaborative edition and social markers

Coneix les possibilitats dels dispositius digitals i les "eines al núvol", com et poden facilitar el treball en xarxa: emmagatzematge al núvol, edició col·laborativa de documents i eines de marcadors socials.

Training for beginners

 

How do you use Twitter for job searching?

Twitter és una eina efectiva per contactar de forma ràpida amb empreses i professionals. Descobreix les funcionalitats i aplicacions més efectives d'aquesta plataforma i apropat a les oportunitats laborals que estàs buscant.

Training for beginners

 

Serious Game 5: the network apprentice

Una sèrie d'activitats de repàs que t'ajudaran a posar en pràctica i resoldre dubtes sobre els coneixements apresos en els tallers de litinerari 5, amb un joc de simulació. T'hi apuntes?.

Training for beginners

 

New consume ways with Internet

Noves modalitats de consum en les que Internet hi té un paper central: del consum col·laboratiu als serveis d'intercanvi.

Training for beginners

 

e-Commerce: buy online safely

Introducció a la compra per Internet: botigues virtuals, sistemes de pagament, drets i deures del consumidor... Com identificar els elements que ens donen confiança?.

Training for beginners

 

Virtual desk: get to your informatoon anywhere you are

Taller d'introducció a l'ús d'escriptoris virtuals pensats per gestionar millor la informació, facilitar els processos daprenentatge i millorar les competències professionals.

Training for beginners

 

Digital photography for beginners: smartphones, cameras and tablets

Coneix la terminologia de la fotografia digital: què és una imatge digital, tipus de càmeres, formats de fitxers i nocions bàsiques de fotografia. Porta la teva càmera o dispositiu mòbil i tots els cables!

Training for beginners

 

Word processor for begginers. Level II

Coneix altres funcions del processador de textos: inserir requadres i formes, numeració de pàgina, creació d'índex, notes a peu de pàgina, revisió ortogràfica, hipervincles, impressió.

Training for beginners

 

Google products and services

Tens un compte de Google? Descobreix les diferents utilitats que ofereix Google per al teu dia a dia. Per a usuaris amb coneixements de navegació bàsica per Internet.

Training for beginners

 

Videocurriculum: put your skills into images

Què et pot aportar el videocurrículum? Com el pots fer? On penjar-lo? Descobreix aquest format de cv i les seves possibilitats. des de la seva idea, a la creació i publicació. Et recomanem realitzar abans el taller I36 "Inicia't a la creació de video digital"

Training for beginners

 

Serious Game 4: casting Center

Tothom parla de lera digital: Internet, telèfons intel·ligents, codis QR... Estem rodejats daparells tecnològics i saber fer-los servir és necessari per esdevenir un ciberciutadà. Coneixes les parts dels equips de sobretaula? Navegues amb facilitat per Internet? Ets conscient de la importància de tenir cura del teu cos quan ets davant lordinador? Posa en pràctica els teus coneixements i iniciat en la ciutadania digital. Requisits: Tenir coneixements bàsics de lús de lordinador i/o dispositius mòbils, i de navegació per Internet. És necessari haver finalitzat litinerari 1.

Training for beginners

 

Computing for begginers. Level II

Lobjectiu del curs és que lalumne s'introduexi al treball amb fitxers digitals per conèixer què són, com identificarlos, quin és el seu pes, com organitzar-los i de quins suports d'emmagatzematge disposem. En aquest segon taller, aprendràs com emmagatzemar i organitzar la documentació en els dispositius digitals per tal d'optimitzar espai per garantir que accedeixis a ella de forma ràpida.

Training for beginners

 

Data sheet for begginers. Level I

Aprèn a dissenyar un full de càlcul utilitzant fórmules i funcions. Coneix les opcions més usuals del full de càlcul: seleccionar cel·les, desplaçar-se pel full i donar-hi format.

Training for beginners

Showing 1 - 20 of 50 results.