1-20 of 34 results for: Training for beginners
New activities will be available soon.
There are no courses
 
 

Practica amb el teclat i el ratolí

Aprèn a utilitzar el teclat i el ratolí per interactuar i introduir informació amb un ordinador. Descobriràs com funcionen aquests dispositius d¿entrada amb exercicis pràctics i divertits.

Training for beginners

 

Fes servir el núvol

Fas servir el núvol sense adonar-te'n. Vols saber de què es tracta i quin ús té per tu? En aquest taller n'aprendràs i deixarà de ser un concepte abstracte.

Training for beginners

 

Iniciació als fitxers digitals i emmagatzematge

¿Qué es un archivo digital? Como es guarda la información en un ordenador? ¿Quieres saber cómo hacer un documento y cómo guardarlo? Te explicamos cómo organizar y trabajar con archivos digitales.

Training for beginners

 

Introducció al correu electrònic

Tens correu electrònic però desconeixes com fer-lo servir? Crea el teu propi correu i aprèn a fer-lo servir convertint-lo en la eina de comunicació i gestió que és.

Training for beginners

 

Fem un mapa digital del barri amb fotografies i realitat augmentada

Inicia't en l'edició d'imatges, el processador de text, els mapes digitals i la realitat augmentada tot participant en un projecte de conservació del patrimoni cultural, arquitectònic i natural del barri.

Training for beginners

 

Conèixes el teu ordinador?

Vols descobrir com és el teu ordinador? Quin sistema operatiu tens? Tens wi-fi, tens Bluetooth? Que és l'escriptori? Vine a iniciar-te en els elements bàsics i identifica'ls en el teu dispositiu.

Training for beginners

 

No et quedis sense memòria al mòbil

Et quedes sense espai per les fotos? Reps molts arxius que no necessites? Aprèn a aprofitar l'espai i fer còpies dels teus arxius per no perdre'ls.

Training for beginners

 

Comença a navegar per la xarxa

Navegar per la xarxa és imprescindible per poder accedir a milers de continguts, no t'ofeguis entre la informació i aprèn tot el que necessitis sobre la xarxa.

Training for beginners

 

Introducció al món maker

L'objecte de l'activitat és contextualitzar el moment actual del Moviment Maker, tot introduint als participants Maker/STEAM, en els seus valors i principis. Crear un perfil per encetar la seva singladura en la comunitat Maker local i internacional.

Training for beginners

 

Circuits simples

Una primera aproximació als circuits elèctrics i electrònics amb exemples de fàcil comprensió, experimentant amb el control de circuits a partir d'exemples pràctics.

Training for beginners

 

Design thinking process

Per entendre l'elaboració d'un projecte ha de definir-se un marc on apareguin les fases del procés. Totes les fases tenen la seva importància i d'una manera o un altre han de identificar-se i descrites en el desenvolupament.

Training for beginners

 

::ES COPIA::Fem un dossier digital del nostre barri

La implementació d'Arduino a projectes artístics mostra com la electrònica no només pot ser interessant per a perfils tecnològics, si no una oportunitat pels més curiosos i creatius.

Training for beginners

 

Com la tecnologia ajuda a cuidar la teva salut

Adquirir coneixements sobre el dispositiu mòbil que permetin ampliar les possibilitats del dia a dia, utilitzar recursos relacionats amb la salut i el benestar i aprendre a gestionar-los correctament.

Training for beginners

 

Disseny de joieria (làser)

El repte d'aquest taller, serà fer un set de joies d'una mateixa família. En aquest cas el punt destacable del Design Thinking serà el procés d'ideació a partir de tècniques de creativitat per trobar una proposta interessant.

Training for beginners

 

Lluminàries de cartró interactives (làser + electrònica)

En aquest taller es focalitzarà la fase d'interpretació buscant inspiracions naturals o geomètriques i creant una història al voltant d'un producte. Obtenir una lluminària controlada per una placa Microbit de la BBC.

Training for beginners

 

Jocs de taula de fusta (làser)

El primer taller (JOCS DE TAULA DE FUSTA) ens ajuda a entendre la metodologia del Design Thinking i els seus processos focalitzant el taller en la recerca, la descoberta i la inspiració. Es farà èmfasi en la importància del coneixement de l'estat de l'art per conèixer els precedents i necessitats dels usuaris. També servirà per iniciar-se en la digitalització d'arxius i el primer contacte amb la fabricació digital a partir d'un arxiu en 2D creat amb Inkscape.

Training for beginners

 

Roba customitzada (làser)

Aquest taller planteja com a repte el re-disseny de roba de segona mà, donant-li una segona vida amb la customització de teixits. La fase del procés de disseny més important en aquest taller és l'experimentació amb teixits i textures.

Training for beginners

 

Repte 1: Joc de taula inclusiu

Una associació ens farà arribar un Vídeo on ens plantegen un repte per resoldre una necessitat. El grup haurà d'interpretar el projecte i fer una proposta de disseny per un usuari real. Els projectes inclouran la fabricació digital en el procés i l'aplicació dels conceptes apresos al DESIGN THINKING PROCESS prèviament. Hauran de dissenyar i fabricar un Dominó inclusiu per un col·lectiu de persones amb diversitats funcionals.

Training for beginners

 

Conèixes el teu smartphone o tauleta? Part 2

Tens un telèfon intel·ligent o una tauleta i vols treure'n el màxim profit? Aprofundeix en el seu ús i aprèn tot el que pots arribar a fer amb ell.

Training for beginners

 

Cerca i filtra informació a la xarxa

Entre tanta informació digital se't fa difícil trobar allò que busques? Aprèn a fer cerques efectives per la xarxa i a navegar de manera segura.

Training for beginners

Showing 1 - 20 of 34 results.