1-15 of 135 results

Show as

New activities will be available soon.
There are no courses
 
Advanced
Face-to-face
They got your name from a friend. Or you handed them a business card. What happens next is 100% predictable: they look you up online. What do they find? Does your online presence sparkle with credibility? Or it's dull? Is your professional network growing? Or is it stagnant? In this presentation, you'll learn how to build awareness for your personal brand and become (...)
Schedule: Tue 14/04/20
(18:30-20:00h)
Duration: 1 session
Specialized
Face-to-face
Coneix què és i com funciona la intel·ligència artificial per desmitificar-la i tenir una visió crítica al respecte, saber aprofitar les seves oportunitats i identificar els reptes que planteja.
Schedule: Wed 20/05/20
(18:00-20:00h)
Duration: 1 session
Specialized
Online
Les empreses necessiten estratègies de màrqueting i publicitat específiques pel món digital per connectar amb el consumidor multicanal, multidispositiu i multimitjans. Els formats actuals de publicitat digital (display, rich media, mobile) permeten dirigir el missatge de manera interactiva i rellevant, no importa el dispositiu, però alhora són tècnicament molt sofisticats (...)
Start: Sun 01/03/20
Specialized
Online
Les aplicacions ERP (de planificació de recursos empresarials) integren totes les dades i processos duna empresa en un sistema unificat. Aquests sistemes sempre shavien associat a les grans empreses degut al seu elevat cost, però amb l'arribada del cloud computing, les aplicacions ERP s'obren a la pime i a la micropime oferint solucions low cost.
Start: Sun 01/03/20
Specialized
Online
Amb Google My Business podreu aparèixer en els resultats de cerca de Google, a Google Maps i a Google+ de forma fàcil i gratuïta i crear nous espais per connectar amb els vostres clients.
Start: Sun 01/03/20
Specialized
Online
Són adequats els continguts que ofereixes a la web als teus clients? El màrqueting de continguts és una estratègia que consisteix en oferir continguts interessants i útils per apropar-nos als nostres clients. Poden ser textos llargs o curts, vídeos, imatges... segons les característiques de l'audiència i també de la pròpia empresa.
Start: Sun 01/03/20
Specialized
Online
Pels publicistes i professionals del màrqueting cada vegada és més difícil arribar als seus públics objectius a causa del gran volum d'informació i dades existents. Aprèn a posar en marxa una campanya de publicitat a LinkedIn i a arribar als teus clients de forma segmentada i directa amb LinkedIn Ads.
Start: Sun 01/03/20
Specialized
Online
L'Inbound Marketing és una metodologia de màrqueting digital, en alça en els darrers anys, que significa una nova visió de l'entorn d'Internet. A través de les accions d'Inbound Marketing intentem atraure l'interès de l'usuari per captar-lo i crear un lligam amb ell.
Start: Sun 01/03/20
Specialized
Online
Learn about techniques and tools to build, manage and make your network of professional relationships more efficient.
Start: Sun 01/03/20
Specialized
Online
Disposar d'una identitat digital acurada s'ha convertit en un element molt important per a la trajectòria professional. Descobreix com aconseguir una imatge personal treballada a la Xarxa.
Start: Sun 01/03/20
Specialized
Online
De la mateixa manera que no escrivim igual quan ho fem per a un diari escrit, per a una nota de premsa o per a un guió de televisió, el llenguatge a Internet té unes característiques pròpies marcades pel mateix mitjà. Per transmetre correctament el nostre missatge -sigui en un blog, en una web o en una intranet-, cal saber com s'hi ha d'escriure a la xarxa.
Start: Sun 01/03/20
Specialized
Online
En la societat de la informació estem inundats per grans volums de dades de difícil consum i interpretació. La visualització d'informació és una disciplina emergent que pretén amplificar la comprensió de la mateixa mitjançant la transformació d'informació o les dades en coneixement, utilitzant les capacitats innates del cervell per detectar patrons mitjançant la visió.
Start: Sun 01/03/20
Specialized
Online
Conèixer HTML és imprescindible per a dissenyadors, desenvolupadors i per a tots aquells que estiguin interessats en gestionar una web, perquè és el format final de la major part de les aplicacions, continguts i interfícies que es fan servir actualment a Internet.
Start: Sun 01/03/20
Specialized
Online
Aprèn a conèixer els teus recursos audiovisuals per crear vídeos propis, sota protocols d'estil, amb peces de productes i serveis per a agrupar-los en canals de vídeos, promocionar la teva marca i distribuir i captar clients a les xarxes socials amb el contingut més viral i més atractiu.
Start: Sun 01/03/20
Specialized
Online
CSS és el llenguatge de presentació gràfica de la web. Mentre que amb HTML es defineix l'estructura del contingut d'un lloc web, amb CSS es defineix i aplica la capa de presentació que correspon a característiques com colors, tipus de lletra, mides, etc.
Start: Sun 01/03/20
Showing 1 - 15 of 135 results.