Masterclass: Construint plataformes SEO perfectes

Descripció

Harbour.Space University i Barcelona Activa estan encantats de convidar-los a una conferència al Cibernàrium de l'edifici MediaTIC. El dimecres 10 d'abril, de 18:30 a 20:00, l'especialista en Growth Màrqueting, director de SEO a Toptal i professor a Harbour.Space, Alejandro Rigatuso, parlarà sobre els principis bàsics del disseny i brindarà consells pràctics als emprenedors i professionals que busquin construir plataformes digitals optimitzades per atreure clients potencials a través de la cerca de Google com el seu principal canal d'adquisició de clients.

Objectius específics

Google processa més de 40,000 consultes de cerca per segon, el que es tradueix en més de 1.2 bilions de recerques a l'any a tot el món. Aquestes cerques es tradueixen en informació de mercat molt poderosa per a Google, que proporciona eines d'alimentació de dades com Google Trends i Google Keyword Planner. Per als emprenedors digitals, aquestes recerques i les eines que generen són una oportunitat de negoci transformadora.

Les empreses digitals més innovadores han après els trucs per optimitzar el seu lloc web per als motors de cerca, entenent que només la porció més petita d'aquestes 1.2 trilions de recerques pot fàcilment representar el seu canal d'adquisició de clients més rendible.

- El lema de Y Combinator és "fer una cosa que la gent vulgui". En la mateixa línia, quan es creen llocs web optimitzats per SEO, la primera regla és "construir una cosa que la gent busqui".

- Per conquistar els resultats de cerca, un ha de proporcionar el resultat més útil i rellevant per a cada consulta. No obstant això, ser útil i rellevant ja no és suficient: Google valora l'Experiència, l'Autoritat i la Fiabilitat de la persona o companyia darrere de cada lloc web.

- La missió de Google és "organitzar la informació del món". Això comença amb l'organització de la informació del seu lloc web a proporcionar-li una navegació útil, una bona taxonomia i metadades descriptives.

Sobre Alejandro

Alejandro Rigatuso és el director de SEO d'Toptal, una plataforma freelance que connecta a les empreses amb els millors talents a nivell mundial. També és el fundador de Postcron.com, una empresa SaaS que ajuda als professionals del màrqueting a gestionar les seves xarxes socials, i que ha estat recentment adquirida.

Amb antecedents en enginyeria electrònica i sistemes de control, i com a alumne premiat de l'Escola d'Enginyeria de la Universitat Catòlica de Còrdova, sobresurt en l'ús de mètodes matemàtics per modelar i optimitzar sistemes de màrqueting.

Edició 1

Sessió presencial

dc. 10/04/19 18:30-20:00h

Cibernàrium-MediaTic C/Roc Boronat, 117, 1er

Barcelona

Places disponibles: 99. Inscriure'm

Informació general

Observacions:

>> És imprescindible signar l'assistència

>> Per inscriure's a qualsevol activitat cal tenir un usuari web creat. Pots crear-te'l aquí

>> Les activitats Cibernàrium es realitzen en català, excepte en casos particulars, i a no ser que la majoria dels assistents sol·licitin que es facin en castellà.

Aquesta activitat està cofinançada pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) de la Unió Europea, en el marc del Programa Operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020.FEDER - Operació 1. Millora del teixit econòmico-empresarial de la ciutat de Barcelona. Actuació 1.4. IT Academy.

Capacitació tecnològica - Cibernàrium

Masterclass

Propera edició

dc. 10/04/19 18:30-20:00h

Cibernàrium-MediaTic - C/Roc Boronat, 117, 1er

Barcelona

Aquesta activitat és gratuïta Inscriure'm

Valoració del curs

Mitjana
0.0

Formació impartida per

IT ACADEMY

FORMACIÓ TIC ESPECIALITZADA

Mitjana
0.0

Hi ha una nova versió de la Llei Orgànica de Protecció de Dades de Caràcter Personal.
Si us plau, accepta-la per poder continuar amb la inscripció.

Masterclass: Construint plataformes SEO perfectes: Edició 1

Sessió presencial

dc. 10/04/19 18:30-20:00h

Cibernàrium-MediaTic C/Roc Boronat, 117, 1er Barcelona

Dades personals

Nom i Cognoms:

NIF/NIE: 10158

Email: default@liferay.com

Data de naixement: 28/06/2016

Accepto les condicions d'inscripció